2777
2789
عنوان

همسرم

358 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

من همسرم خیلی مرد فهمیده و مودبیه 

اما من یه کار خیلی بد کردم و اونم اینه که تاپیک زدم که همسرم کتکم زده و به دخترخالمم گفتم کتکم زده اما در صورتی که دستشم بهم نخورده و گفتم این کارا رو کردم که ازت مدرک داشته باشم و به همه وبگم کتکم زدی جوری که حتی تو نی نی سایتم نوشتم و درد و دل کردم و اون گفت خیانت فقط کنار مرد دیگه قرار گرفتن نیست کار تو هم نوعی خیانت به همسرته برات متاسفم 

پشیمونم خیلی 

چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
😂😂😂 بابا من خودم رشته حقوقم میدونم اصن اینا مدرک نیست  خواستم فقط بترسونمش

فکرنکردی دخترخالت چه فکری درباره ی زندگیت میکنه؟! نگفتی میره یه وقت به بقیه میگه و همه توزندگیت دخالت میکنن؟ باورم نمیشه واقعا این حجم از بی فکری رو

فکرنکردی دخترخالت چه فکری درباره ی زندگیت میکنه؟! نگفتی میره یه وقت به بقیه میگه و همه توزندگیت دخال ...

به دخترخالم که نگفتم

الکی به همسرم گفتم به دخترخالمم گفتم

یعنی چی دروغ به این گندگی یعنی با این کارت اعتمادیم بینتون میمونه

خب کم مونده بود دستش روم بلند بشه

منم اینجوری تهدیدش کردم که مبادا همچین فکری به سرش بزنه و بخواد دست بلند کنه

ما که اینجا به شنیدن داستانهای دروغ عادت داریم ولی ممکنه این تهمتی که به شوهرت بستی یجایی جوابشو بگیری بهتره ازش حلالیت بخوای و دلشو بدست بیاری حقتو زمانی بگیر که کسی اونو ضایع کرده باشه نه پیشا پیش