2777
2789

‏واقعا نمیفهمم ما کی میخوایم از دخالت کردن تو کارای شخصی همدیگه دست برداریم.

یارو تو مترو به من میگه چرا دستت تو جیب منه؟ 

خب به تو چه، دست خودمه دوس دارم تو جیب تو باشه 😂

:)

تو خونه همه داشتن اسم فامیل بازی میکردن منم تو اتاقم بودم بازی که تموم شد اومدم بیرون برگه بابام و دیدم اسم حیوان با پ نوشته بود "پسرم ممد"

بنظرتون میتونم به عنوان سر پرست بد ازش شکایت کنم؟😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏واقعا نمیفهمم ما کی میخوایم از دخالت کردن تو کارای شخصی همدیگه دست برداریم. یارو تو مترو به ...

عه صلام تنهااااا🤣🤣🤣🤣🤣

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
تو خونه همه داشتن اسم فامیل بازی میکردن منم تو اتاقم بودم بازی که تموم شد اومدم بیرون برگه بابام و ...

🤣🤣🤣🤣🤣

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!

ﺩﻩ ﻣﺮﺩ ﻭ ﯾﮏ ﺯﻥ ﺑﻪ ﻃﻨﺎﺑﯽ ﺁﻭﯾﺰﺍﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ  

ﻃﻨﺎﺏ ﺗﺤﻤﻞ ﻭﺯﻥ ﯾﺎﺯﺩﻩ ﻧﻔﺮ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮑﻨﻔﺮ ﻃﻨﺎﺏ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻫﻤﻪ ﺳﻘﻮﻁ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪ.

ﺯﻥ ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻤﺮ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﻭﻃﻠﺒﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﻭﻗﻒ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﻄﺎﻟﺒﻪ ﻧﮑﻨﻢ.

ﻣﻦ ﻃﻨﺎﺏ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻓﺪﺍﮐﺎﺭﯼ ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺭﻡ.

ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺳﺨﺖ ﺑﻪ ﻫﯿﺠﺎﻥ ﺁﻣﺪﻧﺪ 😍ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﮐﻒ ﺯﺩﻥ ﮐﺮﺩﻧﺪ..👏👏

روحشان شاد و یادشان گرامی..... 😂😂😂

ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺩﺳﺖ ﮐﻢ ﻧﮕﯿﺮﯾﺪ😜

تو اینترنت یه کتاب دیدم اسمش"چگونه کلاهبرداران اینترنتی رو بشناسیم" بود کتاب رو خریدم یه ساله هنوز ...

نه آجی هستیم🤣🤣🤣🤣🤣

لایک لطفا

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به سؤال زیر با بله یا خیر پاسخ دهید: . . . . .  آیا دوستانتان میدانند ک ...

خیر🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

گروه در ایران :

کاظم: سلام خوبین؟😍           

کاظم: کسی نیست؟       

کاظم: مثل اینکه کسی نیست من برم بخوابم شبتون بخیر بای😞

.

.

.

.

.

3 دقیقه بعد...

نازنین: س 

علی: سلام به روی ماهت😍

مصطفی: سلام نازی جون💋

قاسم: به به سلام نازنین خانوم خوبین؟😊

هومن: سلام جیگر بیا pv کارت دارم

ممد گل پسر: سلووووم نازنین خوبی؟

حسن: سلام نازنین اصل میدی؟

علیرضا: سلام نازنینم، خوبی☺

نازنین: من همون کاظمممممم😀🙈😂

مادرم فکر کرده کاکتوس سالی یک استکان بیشتر آب نمی‌خواد. امروز کاکتوسه گفت داداش یک لحظه بیا، اینجا کربلاس؟

یک لیوان آب بیار مُردیم از تشنگی کولرم که بابات خاموش کرده.