2777
2789
عنوان

کرم لایه بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 55 پست
عزیزم اگه شوینده ؛ آبرسان ؛ ضدآفتاب رو مرتب و اصولی استفاده میکنی برو سراغ لایه بردار چون اگه ضدآفت ...

آخه عزیزم من اصلا از خونه بیرون نمیرم همش تو خونه ام و سایه نشین اصلا آفتاب نمیگیره بهم یعنی بازم نیازه تو خونه ضد آفتاب بزنم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه عزیزم من اصلا از خونه بیرون نمیرم همش تو خونه ام و سایه نشین اصلا آفتاب نمیگیره بهم یعنی بازم نی ...

وقتی لایه بردار استفاده کنی نیاز داری عزیزم.فقط تمدید هر ۲ ساعت لازم نیست.۴-۵ ساعت یه بار تمدید کن.باور کن بعد یه مدت کلی تغییر میکنی

ی کلینیک پاکسازی پوست تو شهرتون پیدا کن خیلی کمکت می‌کنه /کسی رو پیدا کن ک اصولی کار کنه با مواد برن ...

چندین بار رفتم برای پاکسازی و هر جلسه چهارصد پونصد ولی دریغ از یه ذره تغییر

وقتی لایه بردار استفاده کنی نیاز داری عزیزم.فقط تمدید هر ۲ ساعت لازم نیست.۴-۵ ساعت یه بار تمدید کن.ب ...

قیمت لایه برداری ک شما استفاده میکنید چقدر هست و اینکه اگر دارید عکسش برام بفرستید

لایه بردار رو فقط شب باید بزنن و تو روز توصیه نمیشه چون کمتر کسی مراقبت اصولی داره 

درسته عزیزم شب باید استفاده شه اما پوست صورت رو به شدت آسیب پذیر میکنه و بهتره روز از ضدآفتاب با تمدید مناسب استفاده کرد وگرنه چندتا لک هم اضافه میکنه که کم نمیکنه (مثل کاری که من قبلا نمیدونستم و انجام میدادم)

درسته عزیزم شب باید استفاده شه اما پوست صورت رو به شدت آسیب پذیر میکنه و بهتره روز از ضدآفتاب با تمد ...

لایه برداری ک بهشون معرفی کردم کاملا سیفه/آ اچ آ ۱۵ درصد شب میزنه صبح بسوزه و البته ک حرف شما هم درسته ضدآفتاب بی رنگ باید زده بشه