2777
2789

ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق دارید و‌میدونید درسته بگید،..

.

کاشت مژه مشکل داره؟ وضو میشه کرفت؟ نماز و غسل داره یا نه،؟؟؟

….

من ب دل پاک بودنش و اینا کاری ندارم …. شرعیش رو میخوام بدونم و برام مهمه ….

ممنون میشم اگه میدونید بگید

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
هر مرجعی یه نظری داره زنگ بزنین دفتر مرجعتون بپرسین

در کل نظرشون چی

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در کل نظرشون چی

خط چشم هست که داخل چشم میزنن اون اشکال نداره

یا مثلا تتو ابرو 

ولی کاشت مژه بله اشکال داره مگر یسری مراجع خاص مثل سانحی که میگن اوکیه 

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

اینقدر دوس دارم کاشت مژه انجام بدم ای خدا🥺 کاش میشد نماز خوند و غسل کرد

خط چشم هست که داخل چشم میزنن اون اشکال نداره یا مثلا تتو ابرو  ولی کاشت مژه بله اشکال داره مگ ...

من چیکار کنم خیلی دوس دارم کاشت مژه کنم حتی یه بارم ک شده😭😭😭😭😭😭😭…. تو دلم برا همیشه میمونه

عزیزم وضو و غسل نداره 

واقعا😞من خیلی دوس دارم برا یه بارم ک شده انجامش بدم …. ولی اصلا دلم راضی نیس از بابت وضو و غسل …. چیکار کنم

اگه به اخرت ایمان داری حتی یه بارم امتحان نکن 

خواهر برا همین تا حالا نرفتم ولی خب ذاتا انسان زیبایی رو دوس داره و منم خیلی دوس دارم امتحان کنم …. ما دیگه از همه چی گذشتیم☹️