2777
2789
عنوان

عزیزم تولد یکسالگیت‌ مبارک

114 بازدید | 11 پست

چرا اینقد تو ناز شدی 

یکم روی پاهات وایمیستی 

بعضی چیزارو هل میدی

خوشگل میخندی

سه تا دندون بالا 

دوتا پایین داری

میخندی خرگوش میشی

یسری میگن شبیه منی 

یسری میگن شبیه بابایی

من میگم شبیه یه میوه خوشمزه ای 

بابایی رو شبا اذیت میکنی موهاشو میکشی 

صدای گریه ات قشنگه فیلم و عکس زیاد ازت میگیرم عشقت ببینه بیشتر عاشقت بشه

دیروز برات دمپایی خریدم و کلاه آفتابی

ولی کم حرف میزنی دخترم گه گه ده ده ماااااااا میگی 

ماست و خیار و هندونه تخم مرغ سنجدخوب میخوری  

عاشق کشمشی و نون سنگگ و گوجه 

عاشقتم خیلی خیلی زیاد 

لحطه ای که توی شکمم بودی درد میکشیدم گفتم دخترم نجاتم بده و تو نجاتم دادی 

ذکر تو یا علیه تا ابد از لحظه ای که درد میکشیدم می گفتم تا سالهای سال میگمش 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اخم اومدم تو تاپیک دارم با لبخند میرم بیرون 

مرسی که حال خوبتو به منم تزریق کردی 

خدا برای هم نگهتون داره و بالا بالاها ببینیش

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
خدا حفظش كنه

ممنون شاد باشید 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
تولدش مبارکککک بمونه برات دختر خوشکل و نازت😍💋💓

سلامت باشید ممنون از دعای خیرت

پسرم من دوهفته دیگه تولد یک سالگیشه .

چرا با متنت گریه ام گرفت .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

با اخم اومدم تو تاپیک دارم با لبخند میرم بیرون  مرسی که حال خوبتو به منم تزریق کردی  خدا ...

عزیزی لبت خندون باشه همیشه ممنون از دعا خوبت

پسرم من دوهفته دیگه تولد یک سالگیشه . چرا با متنت گریه ام گرفت .

انشالله‌که بچه هامون همیشه سلامت باشن عزیزم.وقتی یکسالش بشه یه حس خاصی داره مخصوصا برای من که سالها منتظرش بودم ....پیشاپیش تولد گل پسرتون مبارک

ببخشید اگر ناراحتت کردم هروقت یاد لحظه زایمانم میفتم احساساتی میشم خیلی 

انشالله‌که بچه هامون همیشه سلامت باشن عزیزم.وقتی یکسالش بشه یه حس خاصی داره مخصوصا برای من که سالها ...

ممنون عزیزم .

تولد گل دخترت هم مبارک باشه انشالله صد وبیست ساله شه.

منم یاد زایمانم افتادم .احساساتی شدم.

😅😅😅😅😅

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔