2777
2789
عنوان

عمل بینی ب روش بسته یا باز

190 بازدید | 4 پست

کسی تجربه ی عمل بسته داشته بنظرتون خوبه اخه با فرم بینیم مشکلی ندارم فقط مشکل انحراف داره  ک وقتی عکس میگیرم مشخصه ولی ظاهری ن باعث کمبود اعتماد بنفسم شده کسی میدونه چطوره خوبه یا ن؟ 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت نوشته بود ورم واینا بعد عمل بسته کمتره واینکه دکترش باید ماهر باشه ...برش های داخلی داره بیرون ...

مرسییی عزیزم خودت بودی کدومو انجام میدادی؟ اخه من دلم نمیخواد کسی بم بگه عملی😂اینطو ک بخیه نباشه مشخص نیس عمل کردم

من فق مشکلم انحرافه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
مرسییی عزیزم خودت بودی کدومو انجام میدادی؟ اخه من دلم نمیخواد کسی بم بگه عملی😂اینطو ک بخیه نباشه مش ...

فدات...واقعیت من اصن عمل رودوست ندارم مگر شرایط خاص...همینجوری اطلاعات میگیرم ...ن اینکه نخوام زیباتر بشم ولی بخاطر ترس ازعمل دوسش ندارم🤣🤣ن باز ن بسته