2777
2789

عرض شود خدمت نی نی سایتای گل گلاب

اولین سوتیو خودم میگم اونسری تو یکی از تاپیکا اتفاق افتاد استارترش گفت قبض گازو دوساله پرداخت نکردم 

فلان قدر امده خوبه؟😁

منم فک کردم میگ قبض برق😐

‌ن‌گذاشتم ن برداشتم گفتم 

دقیقا همینشکلی 👇

آره:/ شبا لامپارو خاموش میکنید؟😔😔

سم خالص خداروشکر نبودید ببینید 😂😂😂کامنتمم نمیشد  حذف کنم ی وضعی بود😬😂😂😂😂 تازه از خواب بیدار شده بودم  درس عبرت شد ک وقتی تو خواب و بیداریم  کامنت نزارم

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

ی ماشینی بود قسطی لوازم می‌آورد تو کوچه‌ میفروخت 

ی بار زنگ زد گفت اومدم در خونتون قسط رو بگیرم نبودنین

گفتم من الان میرسم شما کجایین من بیام بهتون بدم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤩😂خدا منو ببخشه ولی منظورم پول بوده ها

ی ماشینی بود قسطی لوازم می‌آورد تو کوچه‌ میفروخت  ی بار زنگ زد گفت اومدم در خونتون قسط رو بگیر ...

😂😂😂😂😂خیلی حس بدیه بعدا متوجه شی چی گفتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ سالم بود منو دوستم گوشی مامانشو برداشتیم و همش به شماره های مختلف زنگ مبزدیم مزاحمشون میشدیم یکیش پیله کرده بود همش پیامک میداد ماهم ترسیده بودیم چون گوشی مامان دوستم بود اگ میفهمید خیلی بد میشد بجای اینکه بگم لطفا مزاحمم نشو گفتم طولفا مزاحمم نشو اونم همش به گوشی مامانه دوستم پیامک میداد خانم طولفا خوبی  ،طولفا بزا ببینمت  طولفا کجایی مامانش فک کرد با لهجه محلیشون فحش میده زنگ زد گفت طولفا مادرته طولفا هفت جد ابادته ماهم ریز ریز میخندیدیم 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
۱۵ سالم بود منو دوستم گوشی مامانشو برداشتیم و همش به شماره های مختلف زنگ مبزدیم مزاحمشون میشدیم یکیش ...

وای😂😂😂😂😂😂😂 اخر فهمیدن کار شما بوده؟

وای😂😂😂😂😂😂😂 اخر فهمیدن کار شما بوده؟

نه خداروشکر نفهمید اون اقا هم اصفهانی بود اونم از ما دوسالی بزرگ تر بود بعدش من همش بهاش پنهانی میحرفیدم هم با من دوست بود هم با دوستم من اسممو سمانه گذاشتم دوستم اسم خودشو همش باهم درددل میکردیم ولی هیچچچ وقت منو ندید گوشی لپ لپ بود اون موقع ها منم گوشی نداشتم فقط با گوشی بابا مامانم زنگ میزدیم اون اصفهان بود ما هم زاهدان بودیم خیلی دور بود 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
نه خداروشکر نفهمید اون اقا هم اصفهانی بود اونم از ما دوسالی بزرگ تر بود بعدش من همش بهاش پنهانی میحر ...

😐😂😐😂😂من فکر کردم مادر دوستت فهمید :/ 

از اون موقع تا الان گوشی نداری😂😂😂

نه خداروشکر نفهمید اون اقا هم اصفهانی بود اونم از ما دوسالی بزرگ تر بود بعدش من همش بهاش پنهانی میحر ...

لایکم کن گلم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭