2777
2789
عنوان

اگر بهترین خواهرتون بخاد بره خارج

649 بازدید | 23 پست

اگر بهترین خواهرتون بخاد برای همیشه بره خارج ،البته شاید منم بعدا بهش ملحق شم،فقط یکی دو ماه فرصت دارم باهاش خوش بگذرونم،چیکار کنم ب نظر تون؟! خیلی گیجم ،نمی‌دونم چیکارا میشه کرد ک بعدا نگم کاش فلان کارم میکردم خوشحال تر ش میکردم یا بیشتر بهمون خوش میگذشت ،پیشنهادی دارین؟!

ناخن کار نی  نی سایت 💅

برو دوستات رو ببین

برو ایران رو بگرد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چند روز مسافرت رفتن و کلی عکس و عشق و حال

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش کلی فیلم و عکس دوتایی بگیر. بشین کنارش حرف بزنین ‌‌‌‌. 

خیلی همو‌میبینیم در طول روز ،ی تنوع دیگه یا یه چیزی ک حسرتش ب دلم نمونه 

ب نظرت باهاش برم اتلیه عکس بگیرم ؟

ناخن کار نی  نی سایت 💅

بچه ها میشه برام صاوات بفرستید مشکل ورشکستگیمون حل بشه منم براتون صلوات میفرستم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

گردش کوه خنده بازی بغل 

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋