2777
2789
عنوان

گربه دوستا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر گرامی خوشحالم که بی دلیل از گربه نمیترسین. ما سرپرستی ۲۸ تا گربه رو بعهده گرفتیم یه کم سخته ولی داریم فعلا انجام میدیم. در ضمن چیزی که من تجربه کردم توی ما آقایون به شدت تعداد کسانی که فوبیای گربه دارن زیاده حتی زبادتر از خانما و من عاششششق بچه گربه هستم و به نظرم زیباتر از بچه گربه وجود نداره. شما انسان متفاوت و خوبی هستین چون حیوان دوست هستین‌‌. موفق باشین

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
🤣🤣🤣 دقیقا مثل منی  اتفاقا همسرمم گربه ها رو دوست داره  باورت میشه گربه ببینم تو خیاب ...

درود بر شما. قشنگترین کار ممکن رو انجام میدین. منم از اینکارا میکنم و حتی دیدم پاش یا بدنش زخم بوده رفتم بتادین گرفتم و ریختم رو زخمش. واقعاً خوشحالم که به این آگاهی رسیدم که به طبیعت و حیوانات شدیداً حس و علاقه دارم‌‌. موفق باشین و لطفاً به این کار قشنگتون ادامه بدین

🤣🤣🤣 دقیقا مثل منی  اتفاقا همسرمم گربه ها رو دوست داره  باورت میشه گربه ببینم تو خیاب ...

یسسسس من مجبور شم غذا همرام مباشه مجبوری سوسیس میگیرم براشون

جیگرن خیلیی

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

استارتر گرامی خوشحالم که بی دلیل از گربه نمیترسین. ما سرپرستی ۲۸ تا گربه رو بعهده گرفتیم یه کم سخته ...

اوو خدا قوتتتت ۲۸تا واقعااا کار سختیه...واقعا کار هرکسی نیس خوشحالم چنین ادمایی هم هست ک ازشون حمایت میکنه

ممنونم همچنین

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

وای ننهههههه😻😽😻😽

اسماشونو بگم

اون ۴تا بچه گربه یکی از مشکی ها اسمش ساسان،بقیه ساناز و سمیرا و بیتا😄اسم گربه زرده ،آقا زردیییی🥺🥺🥺

اسم مادر این ۴تا بچه گربه هم مِگی خانم

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

اوو خدا قوتتتت ۲۸تا واقعااا کار سختیه...واقعا کار هرکسی نیس خوشحالم چنین ادمایی هم هست ک ازشون حمایت ...

تندرست باشین. بله یه کم سخته و مخارج هم که دیگه نجومی ولی فعلا تونستیم. منم خوشحالم خیلی زیاد وقتی میبینم چقدر هموطنای عزیزم حیوان دوست شدن و براشون مهم شدن حیوانات که البته فضای مجازی نقش بسزایی داشته در این مورد. خوب و عالی باشین

به نظر من بانمکتر از بچه گربه وجود نداره تو دنیا  عاشقشونممم

نگهداریشون واقعا سخته..این مادره هم چون غذا میدیم ۳دوره س داره زایمان میکنه بچه هاشو میاره تو حیاط ما...تابستون قراره عقیمش کنیم خسته شدیم‌واقعا مخصوصا مامانم...باید به بچه گربه ها گوشت پخته شده بدیم ک انگل نگیرن از لحاظ خرجشون هم کم اوردیم خاک مخصوص گربه هم باید براشون بذاریم سینه هاشون داغون نشه 

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛