2777
2789
عنوان

از بی رسمی بعضیا دلم یجوری گرفته

149 بازدید | 12 پست

من سی و چند روزه متاسفانه پدر از دست دادم 

امرور مادر شوهرم منو برد با سلیقه ی خودم برای خودمون و شوهرامون و مادرم لباس انتخاب کنم 

دستشون واقعا درد نکنه تو این گرونی و .... واقعا انتظار نداشتم 

بعد گفت که برادرشوهرمم گفته برا من و شوهرمم یچیزی برداریم یک تیشرت برا شوهرم انتخاب کردیم از همونجا که پیراهن براشون خریدیم

گفت یک روسری هم برا خودت انتخاب کن 

دیگه چندین تا مغازه رفتیم 

منم روسری خریدن سخت ترین نوع خریده برام 

یعنی ده تا پیراهن مجلسی رو میخرماا ولی روسری اصلا قدرت انتخاب ندارم اونم مجلسی 

منم باردارم کفشمم مناسب نبود با کمردرد چندسن جا رفتیم موردی پسندم نشد

دیگه بیخیال شدم

حالا مادرشوهرم میگه برو به سلیقه خودت تیشرتی چیزی انتخاب کن از طرف اونا 

منم راستش خیلی ناراحت شدم 

این چه مدلشه صاحب عزا خودش بره انتخاب کنه چون برادرشوهرگ وقت نداره 

جاریم چی؟ اونم روز تدفین بابام اومد 

بعدش یبار بهم فرداش زنگ زد مریض شدن مجلس ختم بابا هم نیومد

دیگه هییییییچ خبری از اونا نشد نه زنگ زدن نه اومدن خونه فاتحه بخونن همه فامیل اومدن جز اینا 

الانم که وقت ندارن خرید کنن

این بی احترامی و بی رسمی نیست؟

گفتم به خود مادرشوهرمم هر کاری اداب داره شما زحمت کشیدین اومدین اینجوری من نمیتونم خودم برم خرید کن

قبول نکن 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
قبول نکن 

نه گفتم والا اینجوری نمیتونم.گفت خودم میرم فلانی یعنی برادرشوهرم وقت نداره 

جاریمم کلا بیخیاله 

یعنی نه اهمیتی براش داره نه هیچی

اینی هم که مطرح شده از طرف برادرشوهرمه نه زنش

ادم انقدر بی معرفت 

انقدر بی توجه؟ 

منم تو دلم میگم عیب نداره مرگ و میر برا همه هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تسلیت میگم...من مادر دوستم فوت کرد نرفتم چون نمیدونستم بی احترامیه و... وقتی مادربزرگم فوت کرد از دوستام فقط ینفر اومد فهمیدم ک چقدر بده و دل دوستمو شکوندم...اونا الان نمیدونن دارن چ بی احترامی میکنن ناراحت نشو

لباس عزا دراوردن فقط صرف خرید نیست ی نوع ابراز همدردی و کمک برای اینکه به خانواده متوفی بگیم ماهم درکنارشون هستیم و زندگی ادامه داره باید ادامه بدیم و از اون غم بیاییم بیرون 

اینجور اصلا کار درستی نیست قبول نکن 

تسلیت میگم...من مادر دوستم فوت کرد نرفتم چون نمیدونستم بی احترامیه و... وقتی مادربزرگم فوت کرد از دو ...

اخه جاری با دوست فرق داره دوست عزیز 

یک خانواده ایم

شوهر اون برادر شوهرمه 

لباس عزا دراوردن فقط صرف خرید نیست ی نوع ابراز همدردی و کمک برای اینکه به خانواده متوفی بگیم ماهم در ...

همون دیگه منم میگم همراهی با صاحب عزا عزت گداشتن به اوناست 

امروز مادرشوهرم چند ساعت پا به پای من اومد که خریدا رو بکنیم

اون ولی عین خیالش نیس

اینم برادرشوهرم گفته نه زنش

ادم انقدر بیخیال و بی توجه میشه؟

سلام عزیزم نه بدی نیست خوبی بیش از حد هست .شما هم بگو دستتون درد نکنه منم باردارم با این شکم نمیتونم ...

اره بهش گفتم 

حرف دلمو گفتم 

گفتم اینجوریشو ندیدم والا که بگن برو خودت انتخاب کن.یا خودشون میگیزن یا مثل شما احترام میذارن خود صاحب عزا رو میبرن خودش انتخاب کنه 

همون دیگه منم میگم همراهی با صاحب عزا عزت گداشتن به اوناست  امروز مادرشوهرم چند ساعت پا به پای ...

خب همه ادما معرفت ندارن و بامرام نیستن شماهم اصلا خودت رو ناراحت نکن وقتی یک نفر درک و فهم رو نداره ما نباید بخودمون ازار برسونیم

شماهم مث خودش باش وتمام

میدونم ولی واقعا درک ندارن دیگ نمیدونن اصلا تو فکرش نرو

چهل سالشه هنوز حداقلیات روابط بین فردی رو نمیدونه 

منم به شوهرم گفتم ببین هر جوری برای ما حضور داشتن مام عین خودشونیم بالاخره عمر نوح که ندارن فقط پدر من که رفتنی نبود بنده ی خدا