2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر نوروز ۱۴۰۰ نکته خوبی گفت سنجش سراسری این طور نیست شما حتما مدرسه خاصی مد نظرتون هست

نه والا ما فقط میخواستیم این لعنتی انجام شه  یه دولتی خوب یا هیئت امنایی کهدیگه کلاساش ۴۵ نفره نباشه نهایت ۳۴ یا ۳۵ نفر  باشه ببریمش

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
نگران نباشید پسر جاری منو هم دفعه اول از سنجش رد کردن سری دوم قبول شد الان داره میره دانشگاه   ...

البته که درست میگید ولی ما کم تجربه ایم هیچ کس و کار درست حسابی هم نداریم یه راه به ما بده یکم آردممون کنه. بار همه چیز رو دوش خودمونه

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
نه عزیزم پسرمنم سوالات مفهومی پرسیده بودن ۴۰ دقیقه تو اتاق بود  بعضی مراکز خیلی سخت میگیرن شان ...

خب بعد مرحله دوم چی شد؟ چه چیزایی باهاش کار کردید؟ لطفا بگید هرچی یادتونه

خب بعد مرحله دوم چی شد؟ چه چیزایی باهاش کار کردید؟ لطفا بگید هرچی یادتونه

هنوز نبردم مرحله دوم گفتن بهتون زنگ میزنیم 

بعضی ها میگن سه ماه طول میکشه تا خبر بدن 

نمیدونم باید چی باهاش کار کنم والا

شما بابای اون بچه این ؟ چی بگم والااا . باید یاد بدین الان بچه های الان از این سطح بیشتر یلدن

بله پدرشم . خیلی چیزا بلده پاستخت ۱۶ تا کشورو میگه دوچرخه سواری ارتباط نقاشی ، حتی مشقای بامزه ای که تو پیش دبستانی بهش میگن . نمیدونم تو اون اتاق چی گذشته که نتونسته خوب جواب بده

هنوز نبردم مرحله دوم گفتن بهتون زنگ میزنیم  بعضی ها میگن سه ماه طول میکشه تا خبر بدن  نم ...

سه ماه که مدرسه ها پر میشن دیگه جایی نمیشه ثبت نام کرد .ای بابا 

خوب اوکیه وضع دیگه  استرس نداشته باشین

مرسی

عزیزم این سوالا راحته . بلاخره باید با بچه ها یاد بدیم .

خب بچه میخواد بره مدرسه که تازه آموزشش شروع بشه . هدف از سنجش تشخیص گیرایی و مهارت های حرکتی و سلامت جسمانیه . برای جدا کردن بچه های دیر آموز و استثنایی از بچه های عادی ..‌.

اگه بچه‌ همه چی رو بلد باشه پس کلاس اول چی میخواد یاد بگیره ؟!