2777
2789
عنوان

بیاین از مادرشوهرامون بگیم مال من که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 86 پست
مادرشوهر من اصلا بهم توجه نمیکنه باید بهش بگی غذا درست کنه برامون اصلا غذا درست نمیکنه این چند ماه ب ...

چه توقعات عجیبی داری!!! مادر شوهر من بارداریمو بهم تبریک نگفت.ازش میومد چاقو برداره تو شکمم فرو کنه بعد میگی بهت توجه نکرده؟!

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا درد بی درمون بزنه به جونش  امروز از شوهرم شنیدم کاری که قرار بود یکی برام درست کنه مادر در ...

منم واگذارش کردم به خدا نگران نباش عزیزم مطمعن باش به خاطر اون هم شده کارت درس میشع خدا لعنت کنه اینجور مریضارو

برای اذیت هایی که میکنه

شوهرت باید پشتت باشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا مادرشوهرا ۹۰ درصد مواقع بدن ولی مادر زن ها نه؟

چون دامادها تاپیک مادرزن نمیزنن عروس هم از مادر خودش بد نمیگه همونقد که مادرشوهر چشم دیدن عروس نداره مادرزن هم چشم دیدن داماد رو نداره دیدم که میگم

چون معمولا مادرا خیلی پسرشونو دوست دارن حسودیشون میشه میبینن پسرشون محبتشو با یکی دیگه تقسیم می‌کنه 

بنا به غریزه ذاتی هر کی به جنس مخالفش بیشتر گرایش داره واسه همینه که مادرزن‌ها دومادشونو خیلی دوست دارن و پدرشوهرا عروسشونو

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
مادرشوهر من اصلا بهم توجه نمیکنه باید بهش بگی غذا درست کنه برامون اصلا غذا درست نمیکنه این چند ماه ب ...

مادرشوهر منم خیلی گداست غذا درست نمیکنه اصلا حتی وقتی دخترشم میاد کلا خیلی خیلی گداست پسراشم تیغ میزنه کلا

مادرزنا خوبی میکنن که دامادا به دختراشون خوبی کنن دخترشون تو زندگی اذیت نشه

به اصطلاح گوشتشو زیر ساطورِ

قدیمیا میگفتن

مادر شوهر من تا پارسال آدمی بود که همیشه توقع های یه طرفه داشت همش گله می‌کرد زخم زبون میزد تیکه مینداخت خونشون میرفتیم روی خوش نشون نمی‌داد همش اخمو بود  ولی از عید پارسال از این رو به اون رو شده الان با یه آدم دیگه ای طرفم دیگه از اون آدم خبری نیست منم دیگه دلمو صاف کردم باهاش الان زندگی قشنگتره چون واقعا آرامشم بیشتر شده دعوای خونم با شوهرم سر کاراش کمتر شده یا بهتر بگم کلا نیست شده.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل