یعنی بدترین زن دنیاست خیلی اذیتم کرده هم منو هم پشت مامانم هی بد میگه به گوشم میرسه چیکار کنم واقعا از زندگیم بریدم نمیتونم بیخیاا باشم شما چیکار میکنین اگه خدایی نکرده جای من بودین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
مادر شوهر من تا پارسال آدمی بود که همیشه توقع های یه طرفه داشت همش گله میکرد زخم زبون میزد تیکه مینداخت خونشون میرفتیم روی خوش نشون نمیداد همش اخمو بود ولی از عید پارسال از این رو به اون رو شده الان با یه آدم دیگه ای طرفم دیگه از اون آدم خبری نیست منم دیگه دلمو صاف کردم باهاش الان زندگی قشنگتره چون واقعا آرامشم بیشتر شده دعوای خونم با شوهرم سر کاراش کمتر شده یا بهتر بگم کلا نیست شده.
دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل