2777
2789

یعنی بدترین زن دنیاست خیلی اذیتم کرده هم منو هم پشت مامانم هی بد میگه به گوشم میرسه چیکار کنم واقعا از زندگیم بریدم نمیتونم بیخیاا باشم شما چیکار میکنین اگه خدایی نکرده جای من بودین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خوبه ن بد کاری ب کارم نداره

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

جات نیستم ولی ی مادر فولاد زره نصیبم شده

نمیدونم عروس چه هیزم تری بهشون فروخته که اینقدر اذیتش میکنن. خب بابا نیاین خاستگاری واسه پسراتون زن نگیرین مگه مجبورین آخه؟؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا درد بی درمون بزنه به جونش 

امروز از شوهرم شنیدم کاری که قرار بود یکی برام درست کنه مادر درد گرفتش بعش گفته درست نکن براش 

چقدر یه مادر میتونه پست باشه که با زندگی بچش اینکاررو کنه 

انقدر حالم بد شده اینو شنیدم که نگو از ته دل نفرینش کردم واگذارش کردم به خداااا

مادر شوهر من ذاتا آدم بدی نیست ولی فوق العاده بدون سیاسته...یعنی بعضی وقتا یه حرفایی میزنه برگات می‌ریزه...حس می‌کنی یه دختر ده ساله خام بی تجربس نه یه زن ۶۰ساله..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...