2777
2789
عنوان

بیاین خوهشا

24 بازدید | 4 پست

والا خاله من ۲تا دختر داره یکیش ۱۳یا ۱۴ سالشه اون یکی ۶یا۷ سالشه الان میگه میخوام برم دکتر برای سومی تازه دنبال اینه دوقلو باشه.....

دختر بزرگش میگه مامان بیخیال شو بچه واسه چیه کوچیکه هم هییی میگه به دنیا بیار خاله من شاغله و قصد نداره کارش رو کنار بزاره همینطوریش به دختر بزرگش با وجود کوچیکه دعوا میکنه که باید فلان کارو کنی یا باید هر چیزی که میخوری واسه اینم بیاری و بارها هم خودش هم همسرش بهش به خاطر کوچیکه دعوا میکنن....

شوهرش از لحاظ مالی ok ولی خیلیییی باهم مشکل دارن حتی یه بار شوهرش به دختر بزرگشون گفته اگه دوتا بچه نداشتم طلاق میگرفتم و خب خالم هم میگه این دوتا ۱۲ سال پیش هم اوج بدبختیاشون بود از اون روز به بعد همش دعوا....

نمیخوام دخالت کنم تو زندگیشون و چیزی هم نمیگم بهشون ولی خب دلم میخواد بدونم اگه شما بودید بچه دار میشدید.....

دلم نمیخواد دخالت کنم ولی دلم برا دخترا میسوزه میشه یه راه حال بدین واسه منصرف کردنشون...

توکل یعنی: خدایا من سعی خودمو کردم بقیش با خودت🤲🏻

شاید دنبال پسرن...  

من که دوتا هر چی بود کافی بود برام 

اما شما اصلا کاری نداشته باش این شخصی ترین و  خصوصی ترین تصمیم یه زن و شوهره اون بچه هم شما نمیتونی بیشتر از پدر و مادرش دلسوزش باشی پس کلا رها کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دنبال پسرن...   من که دوتا هر چی بود کافی بود برام  اما شما اصلا کاری نداشته باش ای ...

دلم برا دختر بزرگه میسوزه متاسفانه....

شاید دنبال پسرن...   من که دوتا هر چی بود کافی بود برام  اما شما اصلا کاری نداشته باش ای ...

کاش مثل شما فکر میکردن‌.....