2777
2789
عنوان

درد اول بارداری ترو خدا جواب بدین

87 بازدید | 17 پست

دوستان تروخدا جواب بدین من یه هفته پریودم عقب افتاده ازمایشم مثبت بود منتظرم هفته دیگه برم دکتر سونو کنه دو روزه شکم پهلوم درد میگیره خیلی الانم یساعته پهلوم درد میکنه زده به کمرم از داخل درد میکنه نمیدونم چیه طبیعی هست نیست چکار کنم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شاخ درآوردن در بارداری طبیعی نیس همه دردای دیگه طبیعیه

بخدا خیلی استرس گرفتم پهلوم یه جوری درد میکنه زده به پشتم انگار کلیه ام درد میکنه بعد در طول روز هم یبار چپ یبار راست یبار زیر شکم هر دفعه میچرخه دردش

بخدا خیلی استرس گرفتم پهلوم یه جوری درد میکنه زده به پشتم انگار کلیه ام درد میکنه بعد در طول روز هم ...

مال تغییرات هورمونیه پروژسترون زیاد ترشح میکنی الان دردهای مبهم و جاهای مختلف بدن طبیعیه

خدایا بابت علی این نعمت زیبا هزاربار شاکرم...خودت حافظ و هادیش باش😍😍😍
عزیزم چه علائم دیگه ای داری مثلٲ درد سینە و خستگی واینا داری؟

سینه درد که از قبل موعودم داشتم تا الانم دارم ولی خب دردم که زیاد میشه استرس میگیرم الانم پهلوم درد میکنه

بتام روز ۳۳ پریودم ۲۳۰۰ بود

مال تغییرات هورمونیه پروژسترون زیاد ترشح میکنی الان دردهای مبهم و جاهای مختلف بدن طبیعیه

مرسی عزیزم یکم خیالم راحت شد الان دو ساعته همینجوری دراز کشیدم از استرس

سینه درد که از قبل موعودم داشتم تا الانم دارم ولی خب دردم که زیاد میشه استرس میگیرم الانم پهلوم درد ...

خب طبیعیه عزیزم خیلی ها اینجوری میشن توبارداری کل اعضای بدن واکنش نشون میده 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
خب طبیعیه عزیزم خیلی ها اینجوری میشن توبارداری کل اعضای بدن واکنش نشون میده 

همش میترسم خارج رحمی باشه یا مشکلی داشته باشه انقدر درد میگیره بعد یسال و نیم یهو دیدم مثبت شده الان خیلی واسه همه چی میترسم 

همش میترسم خارج رحمی باشه یا مشکلی داشته باشه انقدر درد میگیره بعد یسال و نیم یهو دیدم مثبت شده الان ...

نه بابا به خودت استرس نده ایشالا که با دلخوشی وسلامتی این دورانو سر میکنی اینقد حساس نباش واسه منم دعا کن چند ماهه که منتظرم

😪

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
نه بابا به خودت استرس نده ایشالا که با دلخوشی وسلامتی این دورانو سر میکنی اینقد حساس نباش واسه منم د ...

ان شاالله زود زود جواب میگیرین

من خودم از بس باورم نمیشه حس میکنم همش اتفاقی می افته

تیر ماه میخواستم برم برای ای وی اف

ان شاالله زود زود جواب میگیرین من خودم از بس باورم نمیشه حس میکنم همش اتفاقی می افته تیر ماه میخوا ...

خوشحالم برات خواهر گلم سعی کن خودتو سرگرم کنی اصلٲ به چیزی فکر نکن فقط مواظب خودت باش

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
خوشحالم برات خواهر گلم سعی کن خودتو سرگرم کنی اصلٲ به چیزی فکر نکن فقط مواظب خودت باش

چشم عزیزم من آدم خیلی استرسی هستم و زیاد فکر میکنم اتفاقا و اینکه الان این دردا که میاد سراغم همش یا اینکه تا هفته دیگه سونو برم از استرس میمیرم

من خیلی فکر میکردم این ماه دیگه گفتم بیخیال بشم چون تیر میرم ای وی اف دیگه هرچی خواستم خوردم هرکاری خواستم کردم حتی اقدامم نفهمیدم چه روزایی بود همش هم مسافرت بودم

شمام همینکارو کن ان شاالله میگیره