2777
2789

میخوام ی سایت بزنم محصولات مختلفی بفروشم ن مث دی جی   کلا فروش محصولات مختلف  هست نهایتا ۳ گروه محصول باشه 

اسم سایت میخوام ک اسون و ساده و ۴ حرفی باشه و با کلاس و شیک 

و از طرفی انگلیسیش  خوب باشه 

میشه کمک کنید 

مچکرم 😘❤🙏🏻

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خوب سه گروه محصولش چیه

مواد غذایی  و فرش و مواد اولیه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد غذایی  و فرش و مواد اولیه

دنبال اسمی هستم‌ ک ربط ب صنف خاصی نباشه

ای کیو جان 

منظورم اینه صبر میکرد وقتی سرکار میرفت  برای خودش میخرید  مگ حتما باید هر چی خواست براش بخرن 

اصلا این بی انصافی نیست  پدر و مادر تو همین شرایط  الان با هزینه های و گرونیا  ب سختی دارن خرج زندگیو میدن اونوقت من بی انصافی میگم  خواسته ای داری  خودت براش تلاش کن  حتما همون لحظه ک نباید بهش برسه!!! 

والا ما هم ی سری چیزا خواستيم  نخرید ی سری چیزا هم خریدن  اونایی ک نخریدن خودم خریدم 

مشکل از تربیته امثال شماست ک چهار تا کتاب برای تربیت فرزند نمیخونید

این متن شماست چرا نمی‌تونید محترمانه نظر بدید 

من خودم از ۱۶ سالگي خودم خرج خودم دادم از جهاز بگیر تا خرج دانشگاه و لباس و سال ۸۵ با حقوق خودم بینی عمل کردم 

حالا شما فکر کردی خیلی خوش گذشت؟ 

نه سخت بود واسه یه بچه نوجوان 

این که میگم پدر و مادر وظیفه دارن 

بعدم من از افزايش و تفاوت قیمتا تو این سال ها گفتم این حق به شما ندادم بهم توهین کنید 

گفتم اون زمان میشد امروزه نمیشه بچه ها حمایت میخوان

روز خوش