2777
2789
عنوان

بچه های شما هم خیلی زخم و زیلی میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 24 پست
وااي خيلي شيطونه،خيلي بايد مواظب باشي دختر منم همينه کلا خونه رو کرديم مسجد همه نکات ايمني رو در نظ ...

ما هم تا جایی که میتونستیم خونه رو ایمن کردیم داخل کابیتا را از شیشه خالی کردیم من میگفتم مبلا رو جمع کنیم ولی جایی نداریم بزاریمشون. یکی از کشو ها رو هم دراوردیم کلا. ولی بازم جاهایی هست که بره و زخمی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم تا جایی که میتونستیم خونه رو ایمن کردیم داخل کابیتا را از شیشه خالی کردیم من میگفتم مبلا رو جم ...

من مي فهمم چي مي گي،خيلي بايد مراقب باشيم،منکه همش مي گم خدا فقط کمکم کنه صحيح سالم بزرگش کنم

تقصیر شماست. همه بچه ها بازیگوشند. حواستون را بیشتر جمع کنید.

والا من خیلی حواسم بهش هست. هر جا میره باهاشم. اصلا خودش تنهایی بازی نمیکنه همیشه دست منو میگیره میبره اینور اونور ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه

وای نگو. ما پله هامون نرده نداره همش به شوهرم میگم نرده بزن میگه پول ندارم. 

ببين ما دستگيره در حال رو از داخل کلا دراورديم تا يوفت نره تو پله ها از تو فقط در با کليد باز مي شه هر کي بياد خونمون اينقدر ساده است و هيچ وسيله اضافي نيست يکم جا ميخوره مجبور مي شيم توضيح بديم

ببين ما دستگيره در حال رو از داخل کلا دراورديم تا يوفت نره تو پله ها از تو فقط در با کليد باز مي شه ...

کار خوبی کردین. ما هم دستگیره حموم و دستشویی رو دراوردیم چون یه سری رفت تو حموم در رو روی خودش بست. در راهرو رو فعلا نمیتونه خودش باز کنه ولی چون دسشویی توی راه پله هست خیلی پیش میاد بریم تو راه پله

تقصیر خودته بیشتر مراقب باش

نمیدونم چجوری مراقبش باشم از صبح تا شب پیششم. حتی تنهایی بازی نمیکنه مدام کنار همیم. حتی دیگه سره کار نرفتم بخاطرش ولی نمیدونم شایدم شما راست میگین تقصیر منه