2777
2789

پسر من کم مونده دو شاله بشه. خیلی میفته زمین و همه جاش زخم میشه ولی حس میکنم تقصیر منه یا همسرم. من مواظب نیستم. دم عید یه سری گذاشتمش تو تختش داشت بازی میکرد. رفتم روی کابینتا رو دستمال بکشم یهو دیدم از تخت افتاده پایین تا قبل از اون اصلا بلد نبود از تخت بیاد پایین. از حفاظ تخت خودشو انداخته بود بیرون. چشم بچم کبود شد. سری بعد بیرون بودیم دوتایی تا ولش میکرذم میدوید سمت خیابون منم گذاشتمش روی یه سکوی یک متری و خودمم جلوش وایسادم تا با گوشی اسنپ بگیرم یهو نمیدونم چجوری با صورت خورد زمین و کنار لپش کبود شد. امروز هم همش گفتم بیا بخواب نیومد خودم چشمامو بستم که بیاد پیشم رفت روی میز کنار پنجره تا بیرونو ببینه معمولا میره و چیزیش نمیشه یهو فکر کنم پاش سر خورد افتاد و کلی از دهنش خون اومد الان میبینم چونش هم زخم شده. خیلی ناراحتم. میبینمش جیگرم آتیش میگیره. چیکار کنم؟ تقصیر منه؟ یا بچه ها همه اینجوری میشن. 

هر روز صبح صدقه بذار و تو خونه زیاد اسفند دود کن بچتم اگه خیلی تو چشمه ساده تر لباس بپوشونه براش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من چهارساله ش،همینجوری دم به دیقه میخوره زمین انگار جلوشو نمیبینه ،دیگه برامون عادی شده😑میبینی داره آروم کنارم راه میاد یهو میفته پاش خونی میشه ،سر زانوهاش همیشه زخمه

بچس دیگه تا نیفته بلند شدنو یاد نمیگیره خودتو سرزنش نکن بابد تجربه کنه خیلی چیزارو فقط شما بیشتر مراقبش باش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

من خودم اینجوریم همه جام کبوده و زخم😑😑

بیشتر مواظب باش پسرم ن ولی دختر منم اینجوریه

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
بچس دیگه تا نیفته بلند شدنو یاد نمیگیره خودتو سرزنش نکن بابد تجربه کنه خیلی چیزارو فقط شما بیشتر مرا ...

من همیشه باهاشم همه بهم میگن ولش کن بزار بره برای خودش ولی تو مهمونیا هم همیشه حواسم بهش هست چه برسه تو خونه همیشه جلوی جشممه نمیدونم چرا اینجوری میشه

وااي خيلي شيطونه،خيلي بايد مواظب باشي

دختر منم همينه کلا خونه رو کرديم مسجد همه نکات ايمني رو در نظر گرفتيم،هيچ شيشه اي رو ميزا نيست اصلا ناهارخوري کلا جمع شده باور کن حتي پرده هارو جمع کرديم،يکي از اقوام شوه م همينجوري شيطون بوده تو کوچيکي از ويترين گرفته بره بالا شيشه ويترين خورد شزه تو صورتش يک چشمش رو متاسفانه از دست داده ديگه همه چشم ترسيده شدن،چيدن کابينت ها هم در نظر بگير حتي کشوهاي کابينت رو پله مي کرد مي رفت بالا کلا دراورديم،بيرون از خونم اغلب تنها تا بشه نمي برمش،مجبورم بشم برم سفت مي چسبم بهش کتوني مي پوشم بتونم بدوام...

والا من خودمم بچه بودم این قدر شیطون بودم که همه دست و پاهام زخمی و زیلی میشد

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
پسر من چهارساله ش،همینجوری دم به دیقه میخوره زمین انگار جلوشو نمیبینه ،دیگه برامون عادی شده😑میبینی ...

پسر منم میاد تو آشپزخونه در کابینتو باز میکنه در قابلمه ها رو میریزه زمین بعد عمدی از روشون رد میشه میفته گریه میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من همیشه باهاشم همه بهم میگن ولش کن بزار بره برای خودش ولی تو مهمونیا هم همیشه حواسم بهش هست چه برسه ...

صدقه بنداز عزیزم میگم ک بچس همه بچه هام این مدلین تا بزرگ میشن روزی هزار جا میخورن 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی