2777
2789
عنوان

خرید

34 بازدید | 4 پست

بچه ها شماهم‌ میرید خرید تو مغازه ها‌ یکی میفته پشت‌ سرتون  و  همش  میگه عزیزم  چه سبکی میخوای بگو بدم بدون  ینکه بزارن نگاه کنی؟(البته‌ من‌ منظورم همه فروشنده های محترم  نیست چون  بعضیا وقتی میگی‌ گلم  دارم  نگاه  میکنم  بهشون‌ برمیخوره)چی باید گفت واقعا که هم‌ به فروشنده برنخوره هم  تو بتونی به کارت برسی؟

من یه چندبار مغازه رفتم یه لباس فری سایز پوشیدم‌ بعد  خیلی بد بود‌ تو تنم  خیلیی گشاد  وزشت‌ بعد حالا فروشنده از اونور میگه عالییی  شدی‌ بعد میگم  خوشم  نیومد  مرسی میگن  واا‌ چرا عزیزم  کجاش‌ بده‌ نمیدونم  واقعا چی بگم  در جواب اینا‌ شماها‌ جی میگین تو این مواقع؟

میگم من کلا این مدلی نمی‌پسندم گفتم به بار امتحان کنم دیدم تو تنم هم خوب نیست واقعا ..

من  لباسای فری سایز خیلی میپوشم‌ و‌ خیلی هم گشاد نیست ولی بعضیاشون‌ واقعا تنخورش بده‌ میگی خوشم‌ نیومدم  میگن  کلا نباید این سبکی برداری چشم غره میرن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید