2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ساله🌼🌼🌼

2229 بازدید | 111 پست

قراره فردا با خانمای  قامیل شوهرم همگی بریم حموم عمومی ( حالا هی نگید اونجا کثیفه و اینا من راهنمایی میخوام) بعد دختر خاله شوهرم ۱۵ سالشه و اوم میاد باهامون ، حالا به من میگه من باید موهای دست و پاهامو بزنمو بیام؟  یانه؟ منم چیزی به ذهنم نرسید ، موهای پایین پاشو میزنه همیشه ولی پرسید که رونشم بزنه یانه؟

شما چیمیگید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بزنه 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

اره

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من با همین سن لیزر میرم اصلا در نمیاد😂

15سالته؟ 

اینکه میگن دختر مجرد بره ضرر داره نازایی و نم چیو چی راسته؟ 

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

اره خوب مگه نمیزنه ؟اگه زیاده بزنه اگه نه هم نزنه با مو بر بزنه بگو ژلیت نکشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
15سالته؟  اینکه میگن دختر مجرد بره ضرر داره نازایی و نم چیو چی راسته؟

نه من از چندتا دکتر پرسیدم

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.