2777
2789
چون میگن اعتماد ب نفست کمه عکس میذاری  بدبختی بیچاره ای و...

بیخود میکنن والا من خدای اعتماد به نفسم همه جاام عکس میذارم … اینا همش از حسادته

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
چون میگن اعتماد ب نفست کمه عکس میذاری  بدبختی بیچاره ای و...

گلم متاسفانه بعضی ها حسادتشون رو مجبورا اینطوری ابراز کنن، کاش کمی بیشتر خودشون رو دوست داشتن اونوقت مجبور نبودن خودشون رو مقایسه کنن و بعد به بقیه بپرن و پرخاش کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حسادته... امیدوارم همیشه خوش نام و شاد باشی💗 

محبت داری عزیزم 

من خودم و هیچوقت چیز خاصی نمیدونم

همچنین 🌸🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیخود میکنن والا من خدای اعتماد به نفسم همه جاام عکس میذارم … اینا همش از حسادته

فقط ببین تاپیک آخر منو چجور ب خاک و خون کشیدن 

من نشستم دارم تخمه میخورم البته 🤣

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

گلم متاسفانه بعضی ها حسادتشون رو مجبورا اینطوری ابراز کنن، کاش کمی بیشتر خودشون رو دوست داشتن اونوقت ...

من نمیگم بهترینم همه جام گفتم من ی آدم معمولی 

ولی قشنگ حرص زیاد تو کامنتا موج میزد

مصی جون من 34 سالمه وپوست خشک و هیدراته با لک فراوون دارم،آلفا آربوتین اوردینری گرفتم یه مدت استفاده دم احساس کردم جواب نمیده و به ضد لک قویتری احتیاج دارم، میشه لطفا راهنمایی کنین

فقط ببین تاپیک آخر منو چجور ب خاک و خون کشیدن  من نشستم دارم تخمه میخورم البته 🤣

کار خوبی میکنی اهمیت نده

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کار خوبی میکنی اهمیت نده

چشم 😍😘

من نمیگم بهترینم همه جام گفتم من ی آدم معمولی  ولی قشنگ حرص زیاد تو کامنتا موج میزد

البته اینم بگم عکس اندامتون رو میدیدم با خودم میگفتم خدایا چطور میشه یه نفر اینقد همه چی تموم باشه آخه، البته از رو حسادت نبود ولی خیلی دلم خواست اندام شما رو داشتم 

مصی جون من 34 سالمه وپوست خشک و هیدراته با لک فراوون دارم،آلفا آربوتین اوردینری گرفتم یه مدت استفاده ...

ببین لایه بردار پیلینگ اوردینری هم خاصیت ضد لک و لایه بردار داره 

اسیدهای قوی توشه

منتهی چون پوستت خشکه حتمااا باید همراش آبرسان مصرف کنی 

چشم 😍😘

عزیزم کسی حسادت نکرده به شما

انتقاد کوچیک کردن ازت که یهو بهم ریختی

من به حرف دوستان اعتقاد نداشتم

ولی اینکه میگی دارن بهم حسودی میکنن

الان حرفشون رو باور کردم

درست حدس زدن راجع بهت😏

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

ببین لایه بردار پیلینگ اوردینری هم خاصیت ضد لک و لایه بردار داره  اسیدهای قوی توشه منتهی چون ...

چطور باید استفاده شه و چه مدت، و میتونم همزمان از آلفا آربوتین استفاده کنم؟ آخه پول دادم حیفیم میاد 

عزیزم کسی حسادت نکرده به شما انتقاد کوچیک کردن ازت که یهو بهم ریختی من به حرف دوستان اعتقاد نداشتم ...

گلم با دقت بخونی متوجه میشی که نگفتن به من حسادت دارن، من بودم که گفتم بهتون حسادت میکنن، خودشون بنده خدا چنین حرفی نزدن

عزیزم کسی حسادت نکرده به شما انتقاد کوچیک کردن ازت که یهو بهم ریختی من به حرف دوستان اعتقاد نداشتم ...

کسی حرف حسادت نزد 

بنده گفتم حرص 

تو لغت نامه فارسی واژه حرص و حسادت معنای کاملا متفاوت دارن

من همه جا ازم تعریف میشه محاله بیرون برم کسی چیزی نگه 

اما انقد ذاتم درسته که خودم و بازم معمولی میدونم 

هیچوقت تو هیچ زمینه ای مغرور نشدم و نمیشم

توی هیچ کدوم از کامنتام اسمی از حسادت نیاوردم 

شما اندامت خوبه خب الهی شکر

همیشه ی بهتر هست

چه از من بهتر چه از شما بهتر 

کسی ک خودش و بهترین بدونه احمقه

من هیچوقت خودم و بهترین نمیدونم 

تو همین سایت چ از نظر چهره چ اندام بارها دیدم کسایی و ک خیلی نسبت بمن قشنگترن

روزتون خوش