2777
2789
عنوان

موش کشی

81 بازدید | 10 پست

بچها یسوال داشتم ما رو بالکنمون پرنده نگه میداریم چند وقته موشا میان پرنده ها رو اذیت میکنن شوهرم یه پروسه موش کشی راه انداخته تا الان ۴ تا مردن امروز عذاب وجدان گرفتم😞 گفتم دیگه نکش ولشون کن یه دونه هایی هست مخصوص موشا که میخورن تشنه میشن از خوردن آب زیاد میمیرن الان آخریش رو بالکن جسدشو پیدا کرد گف از دهنش خون ریخته بود خیلی عذاب وجدان دارم چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه که نباید موش داشته باشه

پرنده ها رو هم اذیت نکنن خودتون اذیت میشین

ما سوسکو می کشیم چرا موشو نکشیم 

جاش تو خونه نیس که

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

موش عامل بیماری طاعون ،وبا،کلا کثیف وچندشه .

سم بزارید بکشیدشون.

از دونه هایی ک برای پرنده ها میزارید تغذیه میکنن جای پرنده ها رو تغییر بدید. 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم