2777
2789
عنوان

همسرای شما هم گاهی بدون دلیل عصبی و کلافن؟🤭🌶

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 62 پست

آره،،سکوت می کنه حرف نمی زنه بعضی وقتا حس می کنم از دست من ناراحته.😂😂بعد هیچی نمی گم تا خوب شه خودش می گه ما مردا هم پریود عصبی می شیم درک کن.😕🥴

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هر روز همینیم خوبیماااا بعد یهو می بینی سر یه چیز خیلی چرت یهو سر هم داد می‌زنیم بعد دو دقیقه هم ...

سخن از زبان من میگویی😅🤭

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤
خیلی کم ولی من دوسش دارم کوتاه میام بعداخودش پشیمون میشه

خیلی خوبه که میتونی خودتو کنترل کنی💕

خب همه آدم‌ها‌ گاهی بی دلیل کلافه و عصبی‌ میشند‌ عادیه‌.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ن شوهرم صبور و آرومه  بیشتر خودم اینجوریم...

من خودم ک دیوونم 🤦🏻‍♀️

ولی همسرم گاهی بی دلیل حس میکنم عصبیه🚶🏻‍♀️

سخن از زبان من میگویی😅🤭

اره بخدا مثلا دیشب اوکی بودیمااا بعد یهو سر اینکه چرا من وقتی گشنمه یه چیزی نمیخورم تا کمتر غر بزنم شروع کردیم دعوا کردن که جیغ زدم اونم ساکت شد 😑😑😑😂😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️