2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامله که نیستم 

ولی یه جعبه شیرینی می‌خریم میریم میگیم دارین مامان بزرگ بابابزرگ میشین😁😁😁😁

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

هر دو بار ب خواهرم گفتم اون گفت ب خونواده خودم

شوهرمم ب مادرش و مادرش ب بقیه گفت

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من تو خانواده شوهر که به یکی از جاریام گفتم اونم به همشون خیر داده بود 4 ماهمم بود

به خانواده خودم هم قبلش به خواهرم گفته بودم ولی گفته بودم فعلا به کسی نگو تا اینکه مامانم خودش پرسید گفت چیکار کردی چرا دیگه دکتر مکتر نرفتی منم گفتم چون خدا خودش داد بهم دیگه دکتر لازم نیست خیلی خوشحال شد