2777
2789

من دارم دو سه تا که از دوران نو جوونیم مونده ولی اصلا نمیندازم چند تا بدل گرفتم در اوردم گمشون کردم اونه نمیخرم 

بیشتر لباس مارک و کیف و کفش میگیرم چون دوست دارم

حالا دوستام تحقیرم میکنن که انقدر مول به لباسات میدی یه طلا نداری باید بری طلا بخری دختر مجرد مگه میشه دست و بالش خالی باشه منم واقعا میترم گم کنم حتی ساعت های ملیونیمو گم کردم (بابام معتاد برمیداره اکثرا) میگن النگو بخر و حس میکنم زنونست نمیدونم چیکار کنم 

احتمالا ۱۴ پرو مکس بگیرم با پولم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا بخر اما ننداز بعدا به درد جهازت میخوره میفروشی وجهیزیه میگیری.بعدشم دیگه طلا انداختن خیلی چیپ شده نهایتا یه دستبند ظریف میندازن باکلاسا.النگو ضایس واقعا

نجلا یعنی دختری که چشمان درشت دارد...

ما ک طلا هم داشته باشیم فوقش ی تیکه شو میبریم خونه شوهر

البته اگه با پول خودت گرفتی بحثش جداست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم هرجور راحتی و هرچی دوست داری بخر

دلیل نمیشه حتما همه سلایق و علایقشون شبیه هم باشه 

هرکاری ک خوشحالت میکنه انجام بده❤

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

طلا کجا، گوشی کجا... النگو کجاش زنونس؟ از اون ظریفا بخر

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

نه تو خانواده ما رسم نیست که حتما دختر طلا داشته باشه

من خودم از طلا متنفرم و اصلا نمیندازم 

یه چند تا تیکه داشتم فروختم دادم لوازم ارایش هدی بیوتی خریدم اصل😄😄😄😄

البته نه الاناااااا اون وقتا که ارزونتر بود 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

هر چی دوست داری بگیر.

من خودم طلا رو ترجیح می دم بستگی به علاقه ی خودت داره. من هر پس اندازی داشته باشم ترجیحم همیشه اینه که یه تیکه کوچیک طلا بخرم اما نمیشه برا بقیه تعیین تکلیف کرد که خودت مهمی.

النگو هم چنتا کنار هم از مد افتاده ولی می تونی یه تک شیک بگیری همشم دستت باشه که گمش نکنی

🌻💜🌻💜🌻

خیلی عجیبه که من از طلا خوشم نمیاد؟ تازه گوشامم به گوشواره طلا حساسیت داره😂😂

فقط گردنبند دوست دارم...

دستبند فانتزی بدل بیشتر خوشم میاد تا النگو..

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
نه تو خانواده ما رسم نیست که حتما دختر طلا داشته باشه من خودم از طلا متنفرم و اصلا نمیندازم  ...

واااای من عمرا طلا بفروشم برا لوازم ارایش چه سلیقه ها متفاوته😂

🌻💜🌻💜🌻
عزیزم با پولت طلا یا سکه بخر ولی جای خوبی قایمش کن بابات نبره.خوبه زحمت میکشی پول در میاری برای خودت ...

اخه حیفم میاد پول میدم بزارم بمونه تازه خونه خودمون نمیتونم قایم کنم باید بدم عمم اینا نگه دارن دیگه به چه دردی میخوره اون تازه من جهازیمو تا حدی گرفتم فکر نمیکنم زمان ازدواجم لازم بشه طلا بفروشم 

خیلی عجیبه که من از طلا خوشم نمیاد؟ تازه گوشامم به گوشواره طلا حساسیت داره😂😂 فقط گردنبند دوست دار ...

منم فقط گردنبند دوست دارم 

اتفاقا تو فکرش حتما که یه گردنبند بگیرم