2777
2789
عنوان

میخوام یه چیزی بگم لطفا دعوا نشه!

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 48 پست
عزیزم اگه میخواست چادرشو بزاره زمین باید همون اول مطرح میکرد خب

شما وقتی یه سلیقه ای داری و عوص بشه دیگه سعی میکنی عوصش نکنی؟وقتی باوری داری که تغییر کرده میای بخاطر اینکه از اول نگفتی از باورت صرف نظر میکنی؟ایا ما اول ازدواج تضمین کردیم همینجوری باقی بمونیم این چه حرفیه اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا‌ باید به چیزی که دوست نداره تن بده؟وقتی همسرشونم‌ تیپش امروزیه

ادم واسه حفظ زندگیش و جلب رضایت همسر و ارامش زندگی خیلی کارا میکنه چه برسه ب پوشش چندوقته

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
ادم واسه حفظ زندگیش و جلب رضایت همسر و ارامش زندگی خیلی کارا میکنه چه برسه ب پوشش چندوقته

گلم چرا همسرشون‌ تن نمیدن چرا هیچ تلاشی نمیکنن؟خیانت که کردن  الانم توقع حجاب داره در صورتی که خودشم نداره

من سوال دارم؟ادمها تمایلاتشون نباید عوض بشه؟سلیقه و نگاه نباید عوض بشه چرا اینطوری میگید

می گم بستگی به توافق طرفین تو خواستگاری داره . اگه مرد براش چادر مهم نبوده که هیچی ولی اگه مهم بوده نباید چادر و بزاره کنار. مثل این می مونه که مرد یهو بعد 10 سال به زنش بگه بیا مهریتو نصف کن . الان نظر و تمایلم عوض شده . یا مثلا زن یه بیماری داشته باشه مرد تو خواستگاری بگه بیماری تو برام مهم نیست بعد یهو بعد چند سال بگه نه نظر و سلیقم عوض شده می خوام طلاقت بدم. دقیقا مثل دخترخاله من که صرع داره بعد چند سال زندگی مشترک شوهره همین و بهونه کرد و جدا شدن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
گلم چرا همسرشون‌ تن نمیدن چرا هیچ تلاشی نمیکنن؟خیانت که کردن  الانم توقع حجاب داره در صورتی که ...

پسجوری که مشخصه همسرش کلا زندگی رو نمیخواد بهانه میاره خواهرت کم بیاره و با خواسته ی خودش جدا بشه 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

دخالت توی پوشش تجاوز به حریم شخصیه حالا مادر باشه پدر باشه

همسر باشه

خواهر شمام حق داره 

و نیاز نداره توجیح کنه کنار گذاشتن چادرشو

اون مرد میخواد کنار بیاد نمیخوادم که خودش حرص بخوره

در جواب اون کاربر بگم که برای حفظ ارتباط لازم نیست خودتونو عوض کنید

هر جا خودتو عوض کردی تا علاقه و حسن نیت خودتو ثابت کنی بدون داری اشتباه میکنی

تغییر خودت برای بقیه فرق داره با از خودگذشتگی

بهش بگه اگر چادر را به خاطر غیر از خدا سرم کنم روزی کنار میذارم بذار تمام دلم بگه چادری باشم 

همسر من مذهبیه خانواده شهید و جانباز و آخوند و ... 

من کارمند و مانتویی بودم اومد خاستگاریم وقتی اومد گفتم چرا اومدی برای من که مانتویی هستم گفت من چادر دوست دارم ولی اگر به خاطر من چادری بشی روزی به خاطر من میذاری کنار از منطقش خوشم اومد و از اون روز گاهی چادر میذارم . 

وقتی سر و سنگین باشه چادر و مانتو فرقی نداره 

احساس میکنم همسرش خشک و مقدس باشه نه ؟

امثال این آدما اینجوری ان

خودشون خیانتکار دو عالمن بعد به زنشون گیر می دن چادر بپوش 

هر کس به ظاهر کسی گیر می ده مشکل روحی روانی داره 

به خواهرت بگو خودش و از دست همچین دیوی نجات بده به جای اینکه باهاش سر یه تیکه لباس بحث کنه 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️