2777
2789
عنوان

چقدر بی پولی سخته

389 بازدید | 14 پست

خدایی دیگه خسته شدم از تظاهر به خوشحالی بعضی وقتا خیلی دلم میگیره اطراف ما هیچ خانمی نمیزارن کار کنه منم هیچی از دستم بر نمیاد بجز غصه خوردن

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ت این دوره زمونه پول نداشتع باشی هیچییی نداری  حتی سلامتی حتی همون علمی ک میگن از ثروت بهترع&n ...

دقیقا،برخورد مردم هم باهات فرق داره 

منم همینجورم دخلمون به خرجمون نمیخوره درآمدشوهرمم کفاف رندگیمونو نمیده اینجاهم کاربراخانما نیست فقط ...

شوهر من کارگر ساختمانی هفت ماهه افتاده مهره کمرش شکسته همینجوری داریم سر میکنیم ببینیم تا خدا چی میخاد ولی خیلی سخته

شوهر من کارگر ساختمانی هفت ماهه افتاده مهره کمرش شکسته همینجوری داریم سر میکنیم ببینیم تا خدا چی میخ ...

انشالله خداکمکتون کنه درکت میکنم تواین اوضاع اقتصادی بااین احوالات شما انشالله درست میشه

بی پول ک باشی هیچگی راضی نمیشه. باهات رفت امد کنه

بی پول ک باشی  زندگی نمیکنی فقط. نفس میکشی. زندگی کردن. ینی گردش تفریح. مسافرت خرید رفتن. . ینی در حدودی بتونی. مواد غذایی تو یخحالت. باشه ینی از اومدن مهمون نترسی پول ینی. زندگی. ینی دلخوشی ینی شادی. ینی همه چییییییی پول داشته. باشی از اینده نمیترسی. نگدانی استرس نداری

بی پول ک باشی هیچگی راضی نمیشه. باهات رفت امد کنه بی پول ک باشی  زندگی نمیکنی فقط. نفس میکشی. ...

عالی هیچی جا نزاشتی خدایی من که اینهمه مهمون دوست دارم دیگ بخاطر اینکه شرمنده نشم کسی رو دعوت نمیکنم

عالی هیچی جا نزاشتی خدایی من که اینهمه مهمون دوست دارم دیگ بخاطر اینکه شرمنده نشم کسی رو دعوت نمیکنم

منم. مهمون مهمونی دوس دارم ولی. حتی شام  ناهارش. ب کنار میوه کلی پول میخاد الان.  نیازچنتا دکتر برم ولی پول نیسسسسس  هرماه همینه فقط دارم. روزامو سز میکنم. این. زتدگی نیس که

منم. مهمون مهمونی دوس دارم ولی. حتی شام  ناهارش. ب کنار میوه کلی پول میخاد الان.  نیازچنتا ...

اره بخدا یه ارزان ترین میوه یه هندوانه بگیری باز صد تومن میشه بخاطر این خودمم نمی‌رم تا کسی نیاد🤣