2777
2789
عنوان

همین الان به کی حسودی میکنید و چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 165 پست

به هیچکس🤔🤔🤔خیلی فکر کردم به نتیجه نرسیدم🤔اهاااان غبطه میخورم به یکی از دوستانم که از نظر معنوی رشد خوبی کرده،اونم واقعا براش خوشحالم و از خودم بابت اراده ی ضعیفم تو این مسیر ناراحتم وگرنه حسادت ندارم به اونم کلا.🤔🤔🤔

چه جالب صبح توگوگل دیدم عکس خاندان سلطنتی هست وتاجگذاریشون باخودم گفتم یعنی کیت میدلتون حسرتی هم داره یانه ثروت  قیافه شهرت ۳تابچه ی خوش تیپ وباهوش شوهرخوش قیافه و...

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچکس🤔🤔🤔خیلی فکر کردم به نتیجه نرسیدم🤔اهاااان غبطه میخورم به یکی از دوستانم که از نظر معنوی ر ...

منم تو این زمینه به خواهرم و خانواده اش غبطه میخورم از ماه رمضون به بعد دارم رو خودم کار میکنم اگر پریودی بزاره سیمم وصل بمونه  

من آدم حسودی نیستم بگم فلانی انگشتر داره برک مثلا بگیرم یا سعی کنم و خودم ب آب آتش بزنم ولی ب کسایی ...

شما حسادتتون شبیه همسرم و خواهرو برادرای همسرم هست همیشه میگن ما به کسایی که خودشون‌پیر هستن و مادر و پدر دارند حسادت میکنیم ما تو جووونی نه مادر داریم نه پدرم . من خودم تنها خصلتی که ندارم حسادت هست به هیچکس و هیچ چیز حسادت نکردم 

بچه اصلاواسه من معنی نداره جزدردسروبدبختی هیچی نداره این دنیاچی داره ک بخای ی طفلی روهم اسیروگرفتارش ...

بعضی وقتها نمیشه به بچه فکر نکرد زندگی جوری پیش میره که لا بچه حس میشه اما خب واقعا تامین و تربیتش آدمو میترسونه