دیروز چیزی نداشتیم تو خونه یه مقدار بادمجون و سیب زمینی داشتیم سرخ کردم صبحونه رو هم نخوردم نون تازه نداشتیم من طبقه بالا خانواده شوهرم هستیم خیلی گشنم بود داشتم نهار میخوردم که شوهرم گفتم بزار یه مقداریشو ببرم واسه خواهر زاده اینم بگم که من فقط به اندازه دو نفر درست کرده بودم منم گفتم خوب زودتر میگفتی براش درست میکردم حالا این مادرش نمیدونم چه غلطی میکنه که واسه این غذا درست نمیکنه البته همش تقصیر شوهر منه وگرنه اونا چیزی نمیگن خلا صه شوهرم دو سه لقمه خورد دیگه نخورد منم گفتم چرا نمیخوری گفت اشتها ندارم منم عصبانی شدم سفره رو جم کردم دیگه غذا نخوردم شام هم براش درست نکردم الانم نهار درست نکردم من مشکلی با غذا درست کردن براشون ندارم مشکل من شوهرمه چرا باید غذای زیر دست خودمون رو بکشه ببره برای اون هرچند گفته بود من همه دنیامه خواهر زادم هر جا میخوایم بریم بیرون این خواهر زادشم میگه منم میام که من چند بار سر این قضیه با شوهرم بحثم شد که دلیلی نداره با هامون بیاد مگه پدر مادر نداره بهشم گفتم اگه میخوای با خودت ببریش تنهایی ببرش من نباشم پری شب رفتیم بیرون اینم گفت من میام که مامانش نزاشت کل بیرون رفتنمون شوهرم اخماش تو هم بود بخدا دیگه خستم کرده همش میگم اون پدر داره به تو چی ولی کار خودشو میکنه منم میخام یه حال اساسی ازش بگیرم بعدازظهر م میرم خونه مامانم یا درست میشه یا قیدشو میزنم میدونی دارم از چی میسوزم این همه کار واسه خواهرش و پسرش میکنه ولی اونا اصلا براش ارزش قائل نیستن برعکس به اونا داداشاش که بهشون توجه ندارن بیشتر احترام میزارن و چند اخلاق مزخرفه دیگه داره که طولانی بنویسم ببخشید طولانی شد شما باشیدجای من چیکار میکنید چون دیگه نمیخوام کوتاه بیام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره ولی چون زندگیمو دوست دارم نمیتونم کاری بکنم خدا کنه هر مادرشوهری عروسشو اذیت میکنه ...
مادرشوهر اذیت میکنه چرا سر دخترش بیاد ،شاید دخترش مخالف افکار و رفتار مادرشه ،شاید دخترش از رفتار مادرش خبر نداره ،شاید دخترش نمیتونه حریف مادرش بشه
این چه عدالتیه یکی دیگه اذیت میکنه نفرینش برا یکی دیگه ست
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه بخدا پیر نیست من اکثر اوقات میرم خونه رو هم براش تمیز میکنم مهمونم داشته باشند من میرم آشپزی دیگه نمیدونم باید چیکار کنم بخدا گیر کردم تو این زندگی نکبتی