2777
2789
عنوان

از دیروز سر سفره با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم طبقه پایینم شوهرم فکرمیکنه خسیسم  ولی گاهی غذام اندازه دونفره گاهی اونجور که باید خوشمزه ب ...

عزیزم بخدا من اگه آبگوشت سوپ و بعضی غذا ها رو درست کنم خودم براشون میبرم ولی اینکه هر وعده رو ببرم دیگه آدم  بی ارزش میشه 

آره  ولی چون زندگیمو دوست دارم نمیتونم کاری بکنم  خدا کنه هر مادرشوهری عروسشو اذیت میکنه ...

مادرشوهر اذیت میکنه چرا سر دخترش بیاد ،شاید دخترش مخالف افکار و رفتار مادرشه ،شاید دخترش از رفتار مادرش خبر نداره ،شاید دخترش نمیتونه حریف مادرش بشه

این چه عدالتیه یکی دیگه اذیت میکنه نفرینش برا یکی دیگه ست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
فقط اونجایی که گفتی هر کاری واسشون میکنه و اونا براش ارزش قائل نیستن و برعکس اون برادرش به اون احترا ...

آره بخدا هم زناشون پیششون ارزش داره هم خودشون ولی من با وجود این شوهر بی ارزش بی ارزشم جلوشون

سر اینکه به خواهر زادش اهمیت میده میخوای طلاق بگیری بیخیال شو بابا 

طلاق نه ولی میخوام یه مدت نباشم بخدا جای من نیستی فقط که خواهر زادش نیست اخلاقای دیگه داره که اعصابم نمیکشه بگم

طلاق نه ولی میخوام یه مدت نباشم بخدا جای من نیستی فقط که خواهر زادش نیست اخلاقای دیگه داره که اعصابم ...

خیلی حق داری واقعا سخته ولی عاقلانه فکر کن یهو خدای نکرده زندگیت نپاچه از هم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مادر شوهرت پیره خودش غذا درست نمیکنه ؟؟

نه بخدا پیر نیست من اکثر اوقات میرم خونه رو هم براش تمیز میکنم مهمونم داشته باشند من میرم آشپزی دیگه نمیدونم باید چیکار کنم بخدا گیر کردم تو این زندگی نکبتی