2777
2789
نه عزیزم دلم نمیاد کلی گریه کردم

ب حرف یه عده روشن فکر اصلا گوش نکن

ک اگ بیاد و اوضاع زندگی خوب نباشه گناهش بیشتره و نمیدونم تو این مملکت یکی دیگ هم نیاد زجر بکشه و جنین هیچی نمیفهمه و زجر نمیکشه و و و .....

نکن عزیزم گناهش زیاده و تقاص داره خدایی نکرده اون بچه هات چیزی شون نشه و تقاصشو با اولاد پس ندی

الهی مشکلاتت حل شن و بچه هات زیر سایه پدر مادر بزرگ شن🤲🙏💖🌷

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
ب حرف یه عده روشن فکر اصلا گوش نکن ک اگ بیاد و اوضاع زندگی خوب نباشه گناهش بیشتره و نمیدونم تو این ...

داشتم دعات میکردم بچم عطسه کرد هروقت این اتفاق بیفته بی برو برگرد دعام میگیره

اگ یروز مشکلاتت حل شدن و با سه تا بچه هات و شوهرت خوش بودی منم دعا کن

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتم دعات میکردم بچم عطسه کرد هروقت این اتفاق بیفته بی برو برگرد دعام میگیره اگ یروز مشکلاتت حل شد ...

الهی دورت بگردم بخدا اشک تو‌ چشام حلقه زد😢😢

حتما اما دوتا بچه خدایی سومی رو از کجا آوردی😁وسط گریه هم خندیدم

بعدش هزارتا بلا میاد توی زندگی..چون یه طفل معصوم رو با دستای خودت میکشی اون دنیا هم گریبانتو میگیره این دنیا هم..

بابا مردا همشون عین همن..اخه کی از شوهرش راضیه..همشون یه مشکلی دارن تو اخلاقشون..یکیش هیزه یکیش بچه ننه یکیش خسیس..که البته سه تاشم تو شوعر من هست..

خیانتم خیلیاشون شناگر ماهری هستن اگه اب باشه

بعدش هزارتا بلا میاد توی زندگی..چون یه طفل معصوم رو با دستای خودت میکشی اون دنیا هم گریبانتو میگیره ...

درست میگی

من واقعا دلم نمیاد اما بارداری که حساسم کرده اما بدتر از همه اینه که کسی درکت نکنه اون شوهری که بهش نیاز داری آدم حسابت نکنه

خب اگرمیخواستی سقط کنی چرازودترنکردی؟الان بزرگش توکه تصمیم گرفتی نگه داری بایدتاآخرش بری

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
درست میگی من واقعا دلم نمیاد اما بارداری که حساسم کرده اما بدتر از همه اینه که کسی درکت نکنه اون شو ...

منم از بس شوهرم بعد زایمان ادیتم کرد محبت ندیدم..البته توی باردارییم ازش محبتی ندیدم بعد زایمان افسردگی گرفتم رفتم دکتر و دارو اینا خوردم.

میخام بگم که خیلی از زنا شرایط مارو دارن..قرار نیس ادم بچشو بکشه

الهی دورت بگردم بخدا اشک تو‌ چشام حلقه زد😢😢 حتما اما دوتا بچه خدایی سومی رو از کجا آوردی😁وسط گری ...

از پروفایل تون فکر کردم دوتا داری و این سومیه😂😂😂😂 عزیزم الهی همیشه بخندی

این قرص باعث نشه بچه ناقص بشه؟

برای من کامل از بین بردش مامایی هم که دادش گفت پنج ماهه هم باهاش سقط شده ولی نمیدونم برای دیگران میخوای تحقیق کن

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی