2777
2789

پسرم سه سالشه از صبح که بیدار شد .گفت دلم درد میکنه تا الانم دوبار اورده بالا  وگاهی میگه دلم درد میکنه.نمیدونم« صبحونه و ناهار »چی بهش بدم .ویا درمان خانگی اگر بلدید یادم بدید لطفا چون فعلا نمیتونم ببرمش دکتر.بنظرم یا رودل کرده.یا اینکه خلط پشت حلقش بوده.چون یه هفته پیش سرماخورده بود خوب شده بود ولی گاهی میگفت خلط تو گلومه. 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
احتمالا انگل داره شربت مترونیدازول بدید هر ۸ساعت 

مترونیدازول ندارم توخونه،😕یعنی انگل باعث میشه بیاره بالا؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین ویروسای جدید گرفته. راستش درمانشو نمیدونم

خدا کنه نباشه

انگل باعث دل درد و حالت تهوع میشه  بدون نسخه هم میدن فکرکنم

ممنون