2777
2789

زیبای ستودنی من

نورای پرانگیزه ی من

بهت افتخارمیکنم 

تومظهر آرامشی برام

ازوقتی شناختمت بیشتردوستت دارم و این برای آدما کمتر اتفاق میوفته چون خودشناسی و ترمیم روح کارهرکسی نیست⚡

زیباییت دوچندان میشود وقتی میبینم ازطوفان ها گذرمیکنی و بجای قامت خم کردن، باطوفان همراه میشوی و این لذت زندگیست! شکست ناپذیربودن و در ره هدف جدی بودن 📚

خلاصه تربگویم که خوشحالم ازداشتنت و خاص بودنت🦋

با دنیایی از رویای بی نظیر ستارگانِ کهکشان ها، تولدم مبارکـ🌱🦄

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک عزیزم....خیلی خوبه آدم در وهله ی اول خودش خودشو دوست داشته باشه بعد اطرافیانو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
با کیه

با خودش...توی مرحله ی خودشناسی و خودباوری هس

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

تولدت مبارک‌ ... ارزوی بهترینارو برات دارم 😍😍 هرجاکه هستی خوشبخت باشی

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
تولدت مبارک عزیزم....خیلی خوبه آدم در وهله ی اول خودش خودشو دوست داشته باشه بعد اطرافیانو

احسنت به شما روح آگاه

انسان وقتی به درون خودش نگاه میکنه به شاه مهره شطرنج رسیده و تمام

هستی دردرون تو و تو در ذرات هستی جریان داری💎🌀

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

خونوک😒

تویی بااین‌حرف زدنت اول صبح

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه