2789

دخترخالم ۳روزه زایمان کرده امروز من پیشش بودم تو خونش بعد عصر دوستم زنگ زد خیلی اصرار کرد رفتم پیشش دخترخالم خودش ینی گف که نیاز نداره و حالش اوکیه و یه چن ساعت رفتم ینی از ۵تا ۸:۳۰ بعد مامانم فهمید دعوا کرد که زنی که تازه زایمان کرده رو چرا تنها گذاشتی نمیدونم اینطوری میشه (مسائل متافیزیک جن و...) نمیگی تنها میزاری بلایی سرش میاد خلاصه کلی شماتت کرد واقعیت داره این حرفا؟اصلا زنی و دیدین ابعد زایمان طوریش بشه بخاطر جن و ‌...؟! 

خدایا شکرت💚🙏🏻

نه عزیزم.من زایمان کرده بودم روزای اول کلا تنها بودم تو خونمون تا موقعی که شوهرم برمیگشت از سر کار! مادرم عمل کرده بود خونه خودشون بود خانواده ی شوهرمم یه شهر دورن من کلا تنها بودم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم.من زایمان کرده بودم روزای اول کلا تنها بودم تو خونمون تا موقعی که شوهرم برمیگشت از سر کار! ...

عه پس خداروشکر یجوری گفتن ترسیدم واقعا که نکنه تنها مونده بود بلا ملا سرش میومد بیچاره میشدم😐

خدایا شکرت💚🙏🏻
این حرفارو میزنن ولی فکر نکنم حقیقت داشته باشه همون افسردگی پس از زایمانه که طرف حالش بد میشه ازنظر ...

اره منم نظرم همینه وگرنه دیگ الا چه جنی اخه😟😐 

خدایا شکرت💚🙏🏻
عه پس خداروشکر یجوری گفتن ترسیدم واقعا که نکنه تنها مونده بود بلا ملا سرش میومد بیچاره میشدم😐

نه عزیزم این مسائل که خرافاته فقط خوب زن تازه زایمان کرده هم از لحاط جسمی به کمک احتیاج داره هم افت شدید هورمون داره و روح و روانش بهم میریزه بهتره تنها نباشه 

میگد زنی که زایمان کرده من بچه تازه متولد شده پاک می شود و جن یا همان شیطان به این پاک حسود می کند و می یاد اذیت می کند. وقتی تنها هست آیه های قرآن را تلاوت کند یا پخش بشد و صدقه بدهد. البته راست و دروغ بودن اون را نمی دونم

اره منم نظرم همینه وگرنه دیگ الا چه جنی اخه😟😐 

آره خب قدیما که زیاد این چیزا رو نمیدونستن نسبتش میدادن به جن و اینا حتی میگفتن اون ترک هایی که روپوست به وجود میاد که اصلش بخاطر کشیدگی پوست و نوسان وزنه باور داشتن که کار جنه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
آره خب قدیما که زیاد این چیزا رو نمیدونستن نسبتش میدادن به جن و اینا حتی میگفتن اون ترک هایی که روپو ...

😳😂وای فهمیدم از دین ببعد کسی بپرسه ترک پوستت برا چیه به جا اضافه وزن میگم کار جنه😂بزا یکم دارک شه

خدایا شکرت💚🙏🏻
😳😂وای فهمیدم از دین ببعد کسی بپرسه ترک پوستت برا چیه به جا اضافه وزن میگم کار جنه😂بزا یکم دارک شه

بچگی اینقد این حرفو توگوشم کرده بودن قشنگ باورم شده بود که جن رفته توبدنم داشتم ازترس میمردم😐😂😂

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

زن موقع زایمان میکنه سردی بدنش بشدت افزایش پیدا میکنه و سردی مغز باعث دیدن توهمات هم میشه و هم این ک زن زائو بدنش ضعیفه امکانش هست موجوداتی اذیتش کنند بهتره تنها نباشه تو خونه تا از خون نفاس پاک بشه و قدرتش برگرده همیشه بالاسرش قران بزارید