2777
2789
عنوان

هیز

437 بازدید | 23 پست

بچه ها یه چند وقتیه پسر فامیلمون امروز رفتیم خونش.

منم لباسم تقریبا خیلی بد نبود 

بعد اونجا پسر فامیلمون که دو قلو هستن یکیشون خیلی کن نگاه میکنه با مرام تره 

ولی اون یکیش خیلی سنگین خیره میشه که باعث میشه سنگینی احساسشو حس کنم و سرخ میشم و خجالت زده میشم انگار میخواد تهدید کنه یا میخواد کاری بهم بکنه به نظرتون چی تو مغزشه....

نمیدونم نگاه میکنن یا نه ولی من احساس میکنم یکی داره نگام میکنه مثلا همون پسره اولیه نه دومی 

نگاه میکنه بعد دوباره روشو برمیگردونه دوباره این کارو میکنه در حقیقت من ۳ ساعته اونجا بودم زهر ماری شر برام.

یه بارم اومدن خونمون من لباسم تنگ بود هعییی نگاه می‌کرد انگار مثل یه فروشنده بود که نظر میداد 

خیلی چهرش و نگاهش برام آزارددهنده بود نمیدونم چرا کسی متوجه نگاهش نمیشد 

مثلا داداشش نزدیکم میشنست هعییس نگاه می‌کرد نگاه من و داداشش می‌کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کاریش کرد

جلوش‌کمتر برو

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸