2777
2789

هر چی هر کدوم بلدین بگین تا حواسمون باشه بخصوص مامان اولی ها ک تجربه ای ندارن ،اگه سوالی دارین بپرسین فقط خواهشا سوالای بی‌ربط نپرسین ک تاپیک الکی شلوغ نشه و بهتر بشه استفاده کرد

مامانا از وقتی زایمان میکنین اگه امکانش دارین تا چهل روز کامل استراحت کنین اگرچه بتونین کارهای خونه رو انجام بدین ولی زیاد کار نکنین تا بدن قشنگ ب حالت اولش برگرده چیزای مقوی بخورین

مامانا همون اول اگه شیرتون بعد دو سه روز کم بود قرص شیرافزا خیلی تاثیر داره ولی اگه بعد یکی دو ماه بخورید ب اون صورت اثر نداره مایعات شیر رو خیلی زیاد میکنه سعی کنید مایعات مقوی بخورین مثل آبگوشت،آب عسل و لیمو،حریره ،ب آبگوشت زیره  بزنین ،غذای سنگین نخورین سیب رو کمپوت کنین بخورین ،غذای سرد خیلی نخورین ،آب جوشیده سرد شده بخورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواستون دو سه روز اول ب زردی باشه از روز سوم شروع میشه و اگه متوجه نشین ممکنه بالا بره ک با تب خودشو نشون میده بهتره روز سوم و چهارم ب متخصص اطفال مراجعه کنین خیلیییی مراقب باشین بهتره شیر خشک هم بدین ک ادرار زیاد باشه زود پایین بیاد

من دخترم شیش ماهشه الان یکماهه علائم دندون داره ولی فعلا خبری نیست انقدر درد داره که مجبورم هرشب استامینوفن بدم تا ساکت بشه خیلی عذاب وجدان دارم با هیچی هم ساکت نمیشه نه ژل نه دندونگیر هیچیییی نمیدونم چه کنم 😔😔

ما دوباره سبز می شویم...

قطره شیر خشت اینا هست ک خیلی سرده قطره بیلی ناستر هست و خیلی راه حلهای دیگه،حجامت گوش هم انجام میدن میگن خوبه،من خودم حجامت گوش هم کردم ک میگن بعد سه روز زردی رو پایین میاره تا سه روز زردیش یخورده بیشتر شد ولی بعد سه روز خیلی بهتر شد صورتش اصلا زرد نبود سفیدی چشماش ک زرد بود خیلی زود از زردی برگشت

من چند تا نکته خیلییییی کاربردی بگم . 

بچه رو تا دو  سه ماه با دورپیچ حالت قنداق ولی نه مثل قنداق قدیم موقع خواب ببندید . خیلییی خوابش بهتر میشه چون عادت داره به جای تنگ و شکم مادر 

صدای سشوار دانلود کنید و موقع خواب واسش بذارید عالییییه خوابش رو سنگین می‌کنه 

برای بچه های کولیکی نعنو سبک قدیمی عالللییه . یکی از چیزاییه که بچه رو آروم می‌کنه وگرنه دست درد میگیرید بخواید بندازید تو پتو تکون بدید 

حتما آروغ بچه رو بعد شیر خوردن بگیرین ممکنه ماه اول خوب آروغ نزنه حواستون باشه بچه رو ب پهلو بخوابونین ب هیچ وجه ب کمر نخوابه (طاق و پشت) احتمال خفگی داره ممکنه شیر برگرده و وارد ریه بشه حتما جدی بگیرید ب پهلو ک میخوابونید همش ب ی طرف نخوابه ک فرم سر عوض نشه ی دفعه پهلوی چپ ی دفعه پهلوی راست بخوابونید اگه احتمال داره بچرخه ی بالشت پشتش بذارین ،دیگه وقتی بتونه خوب گردن بگیره روی زمین بذاریش خودش آروغ میزنه 

هر دفعه بچه رو تعویض میکنید روغن زیتون یا مورد ب پاهاش بزنین پاهاش خراب نمیشه حتی تا موقعی ک غلت نمیزنه برای چند ساعت میتونین ی پارچه و پلاستیک زیرش پهن کنین پوشکش نکنین و فقط ی زیرشلواری پاش کنین هم بچه تون عشق میکنه هم پاهاش اگه قرمزه زود خوب میشه تا جاشو خیس کرد دوباره شلوارشو عوض کنین ک بچه گلتون اذیت نشه