2789

اوایل پیش هم میخوابیدیم و هروقت خرخر می‌کرد بیدارش میکردم و عصبی می‌شد و تصمیم گرفتیم جدا بخوابیم ، کیا اینجوری هستن؟ راه حلی دارین؟! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خروپف میکنه شوهرم ولی من انگار نمیشنوم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

واسه خروپف که راه حلی نیست ،پس میمونه شما ،حساس نباش 😄 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من بغضیی موقع ها خرخر میکنه که اونم عادت کردم نمی ارزه به این که جدا بخوابم

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

اگه کسی بیاد بهتون بگه فلانی اینحرفو پشت سرتون زده و شما ازون فلانی بپرسید چرا اینحرفو زدی اونم بگه روحم ازین حرف خبر نداره و قسم بخوره بگه نگفته و اون کس روسیاه شه ازینکه دروغ گفته بعد این پروفایلو بذاره بعد روسیاهیش نظرتون چیه 

پروفش  https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۰۹_۲۲۰۷۴۰_ye9t.jpg