2777
2789
عنوان

دلم گرفته ی گوشه نشستم گریه میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی الهی بمیرم مثل من تنهایی من هم تو غربتم هم بی کسم 

خدانکنه عزیزم .دقیقا از بچگی تنها بودم همش سرکوب شدم ازدواج کردم سرگوب شدم بخاطر خونوادم بخاطر وضع مالی بخاطر قیافم بخاطر رفتارام بخاطر ... هی ریختم تو خودم اما ی جای ی وقتی ادم میترکه من خونوادم تو ی شهرن ولی ده سال ازدواج کردم سه بار بزور اونم خونوادگی دورهم جم شدیم 

الهی عزیزم منم امشب اینجوریم همسایمون هی مهمونی میده  منم سال ب دوازده ماه تو خونم از شدت افسرد ...

هعی من قبلنا خیلی خوش بودم الان همیشه مثله عقده اییام 😭 من از بس شوهر بدی نصیبم شد انجوری شدم 😭😭💔

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
واقعا ی وقتایی فکرمیکنم‌چرا بعضیا انقد همه چیشو ب راهه همه چیشون اوکیه اما ما معمولیا نمیتونیم ی دور ...

چمدونم شاید همهچی واسه ما حرام نمیدونم من ک از بچگی بدبختی کشیدم ازدواج تحمیلی بچه دار شدنم ناخواسته جهازم دعوا شد مادرشوهرم رف خودش با سلیقش گرف اقد با هیچ کی حرف نزدم دارم میترکم از تنهایی از تودار بودن از اینی ک همش از بیرون شاد بنظر بیام خستم خیلی ‌...

خیلی ناراحت شدم عزیزم با شوهرت حرف بزن باهاش درد دل کن باهم وقت بگذرونین پدر مادرت دیگه بچه ک نیستن ...

💚❤شوهرم درکم نمیکنه بی احساسه میگ ب خونوادت فک نکن بزا هرکار خواستن بکنن ولی همین ادم تا ی چیزی میشه میگه مثل پدرمادرتی  گفتم دلم گرفته رف خوابید

۱۰ سال ازدواج کردم مامان بابام از وقتی یادم میاد اختلاف داشتن کی میخواد درس بشه مردم حداقل سالی دوبا ...

سر پیری و معرکه گیری واقعا متنفرم چشونه اگ میخواستن جدا شن زودتر جدا میشدن الان فقط ابروی خودشون و به باد میدن و بچه هارو ناامید میکنن

ولش خدا بزرگه توام به شوهرت محبت کن به هم گرم بشید نزار طلاق اونا روت تاثیر بزاره بالاخره تو الان خونواده خودتو تشکیل دادی

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs
💚❤شوهرم درکم نمیکنه بی احساسه میگ ب خونوادت فک نکن بزا هرکار خواستن بکنن ولی همین ادم تا ی چیزی میش ...

ببین یه چیزی راست میگه اونا دارن زندگی خودشون و خراب میکنن نزار تاثیر منفی بزارن رو زندگیت 

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs
خدانکنه عزیزم .دقیقا از بچگی تنها بودم همش سرکوب شدم ازدواج کردم سرگوب شدم بخاطر خونوادم بخاطر وضع م ...

ناراحت نباش فداتشم منم مثل خودتم از سه سالگی دست نامادری بزرگ شدم حتی بابام بهمون جهیزیه نداد دست خالی اومدیم خونه شوهر ۸ساله ازدواج کردم هرررربلایی فک کنی شوهرم و خانوادش سرم اوردن امه تحمل کردم ک مبادا دوباره برگردم سگ دونی بابام ونامادریم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم غصه دارم ،، دلتنگم  برا خودم .. برا اینکه برا خودم باشم . همش بشور و بساب و بچه داری  ...

الهی بگردم عزیزم  انشالله ک غصه ها و دلتنگیاتون برطرف بشه وهمیشه خوش باشین 

شرایطمون خیلی خیلی شبیه به همه منم مثل شمام افسردگی گرفتم  رسما ناامیدم‌ هعیی هیچ دلخوشی ندارم🥲💔

من فقط یه چیزی میتونه خوشحالم کنه ۴ سالم هس دنبالشم و بهش نمیرسم🙃 خسته شدم از سگ دو زدن و نرسیدن&nb ...

انشالله ک هرچی هست زودی بهش برسین و همیشه شاد باشی عزیزم

سر پیری و معرکه گیری واقعا متنفرم چشونه اگ میخواستن جدا شن زودتر جدا میشدن الان فقط ابروی خودشون و ب ...

چمدونم بخدا اقدم باهاشون صحبت کردم ک قانعشون کنم اما اخراش توهین میکنن اصلا باهم نمیسازن هردوتاشون خوبن ولی اصلا رفتار و خواسته هاشون متفاوت نمیدونم من فقط خونواده میخوام چیز زیادی نیس ک حداقل نیازمه 

چشم خیلی ممنون عزیزم ❤

ببین یه چیزی راست میگه اونا دارن زندگی خودشون و خراب میکنن نزار تاثیر منفی بزارن رو زندگیت 

خب اخه نمیتونم ناخواسته فکرم و مغزم میره طرفشون اونا بخشی از وجود منن نمیتونم نادیده بگیرمشون