2777
2789
عنوان

شوهرم افسردگی گرفته

254 بازدید | 11 پست

شوهرم ی مدت بود ک لاغرشده بود ریزش موهم پیداکرده بود امشب رفت دکتردکتربهش گفته افسردگی داره😞

ویک سال بایدتحت درمان باشه خیلی ناراحتم 🥺🥺حالامن بایدچیکارکنم

نمیشه باهاش حرف زد سریع عصبانی میشه زندگی با ی آدم افسرده خیلی سخته رو خود آدمم تاثیرمیذاره 

یه سوال هم برام پیش اومده چون قبلا ی جاخوندم افسردگی رو باروری تاثیر بدمیذاره درستع این حرف چون اقدام بودیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی گرفته عزیزم جذام یا اسکیزوفرنی که نگرفته

باهاش مهربون باش؛به بهانه های مختلف سعی کن ببریش تو اجتماع مثلا مهمونی یا پیاده روی(ولی بهش اصرار نکن اگه نخواست بیاد)

به تغذیش برس

سعی کن محیط خونه رو شاد کنی

دلیل افسردگیش رو نگفت چیه؟برای درمان افسردگی بهتره ببریدش پیش روانشناس که همزمان با مصرف دارو روان درمانی هم بشه که زودتر بهبود پیدا کنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

افسردگی گرفته عزیزم جذام یا اسکیزوفرنی که نگرفته باهاش مهربون باش؛به بهانه های مختلف سعی کن ببریش ت ...

واسه اینکه سر ی قضیه ای مجبورشد خونه روبفردشه میشه گفت واسه ازدست دادن پول

واسه اینکه سر ی قضیه ای مجبورشد خونه روبفردشه میشه گفت واسه ازدست دادن پول

پس حتما  ببریدش پیش روانشناس

داروهای ضدافسردگی شدیدا خواب اور هستن

ایشونم منشا مشکلشون جسمی نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

افسردگی گرفته عزیزم جذام یا اسکیزوفرنی که نگرفته باهاش مهربون باش؛به بهانه های مختلف سعی کن ببریش ت ...

منم یکم روحیم حساسه درسته مریضه ولی خب باهم بداخلاقی میکنه ناراحت میشم 🥺

منم یکم روحیم حساسه درسته مریضه ولی خب باهم بداخلاقی میکنه ناراحت میشم 🥺

دست خودش نیست عزیزم

شما مطمئن باشید که دوستون داره ولی الان از نظر روانی یمقدار تحت فشاره و شرایطش مساعد نیست

بلاخره زندگی همینه؛ممکنه برای هرکدوم از طرفین بیماری جسمی یا روانی بوجود بیاد اینجاست که باید طرف مقابل درحد توانش به همسرش کمک کنه و مواظبش باشه

دست خودش نیست عزیزم شما مطمئن باشید که دوستون داره ولی الان از نظر روانی یمقدار تحت فشاره و شرایطش ...

مرسی عزیزم ازراهنماییات امیدوارم بتونم کمکش کنم زودترخوب بشه

مرسی عزیزم ازراهنماییات امیدوارم بتونم کمکش کنم زودترخوب بشه

خواهش میکنم

انشاءلله