2777
2789

هر چی فکر میکنم که با کدوم کار به سرعت پیشرفت کنم چون خیلی از زندگی عقبم یجورایی صفر صفرم فقط این دوتا کار پول دارن البته به شرط مشهور شدن اخه یه دختر بدون سرمایه اولیه چیکار کنه تو این گرونی؟ برای دیگران کار کردنم که هیچ خیری برام نداشت خرحمالیاش برای من بود پیشرفت برای اونا پس دیگه چکاری میمونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم ندارم والا

اول شوهر جور کن بعد ب بلاگری فک. کن 

میخوای از چیت بذاری تو پیجت اونجوری حداقل با ی داستان آبکی و دروغی عاشقانه محتوای سخیف و مثبت هجده کلی تولید محتوا میکنی

هر جام. کم آوردی بگو حاملم کلی ویو میگیری 

اول شوهر جور کن بعد ب بلاگری فک. کن  میخوای از چیت بذاری تو پیجت اونجوری حداقل با ی داستان آبک ...

چون شوهر ندارم اینجور دربه در پول دراوردنم دیگه😐شوهر کجا بود اخه

پس چرا من هر چی فکر میکنم میبینم هرکسی در هر کاری که علاقه ، استعداد و انگیزه داشت موفق شد؟؟؟

من صفر صفرم اصلا زیر صفر وقتی اینجوری هستی علاقت کار نمیکنه 

خوب یه موضوع پیدا کن خودت پیچ اینستا بزن شروع کن 

ببخشید شما به اینستا واردین؟میتونم فن پیج کسی باشم و تبلیغ کنم؟اخه بعضی پیجا نوشتن اجازه نمیدن اونی که فن پیجه تبلیغ کنه چون از اعتبارپیجشون استفاده میکنن

ببخشید شما به اینستا واردین؟میتونم فن پیج کسی باشم و تبلیغ کنم؟اخه بعضی پیجا نوشتن اجازه نمیدن اونی ...

نه وارد نیستم 

چرا فن پیج این همه پیج هست که اطلاعات خوبی در مورد موضوعات مختلف میدن 

شما هم میتونی یکی از اونا باشی