2777
2789

من چونه پاینم  عقبه و استخون فکم بعضی وقتا قفل میکنه و اصلا نمیتونم غذای سفت بخورم چون استخون فکم  توانایی نداره و قفل میشه دکتر رفتم گفت باید عمل  تک فک انجام بدی

امروزم اورتودنسی قبل عمل انجام دادم و بهم گفت ۱ سال دیگه باید عمل بشی

کسی تجربه ای داره؟در مورد جراحی

الان اصلا نمیتونم چیزی بخورم فقط غذای آبکی تا چه مدت اینطوریم  

یکی بهم گفت زمان اورتودنسیش اصلا نتونسته چیزی بخوره ۱۰ کیلو لاغر شده  واقعا اینطوریه؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید هزینه ارتودنسی الان چقدره؟ پسر منم لازم داره

همین دکتری ک من رفتم برای کسایی ک جراحی دارن ۲۵ میگیره  اما چون من زودتر پرونده تشکیل دادم ۱۹ گرفت

برای افرادی ک نیاز ب جراحی ندارن ۱۵ میگیره

بقیه جاها رو پرسیدم قیمت بالا گفتن 

برای پسرتون حتما انجام بدین من باید سن کم انجام میدادم اما چون انجام ندادم کارم به جراحی رسیده

❤️کاربری دست سه نفره❤️
یه سوال اگه کسی میدونه بگه اگر ارتودنسی زیاد رو دندون بمونه چی میشه؟ خراب میشه؟

به من ک گفتن چون جراحی دارم ۱ سال قبل عمل باید  و ۱ سال بعد عمل

یعنی حدودی بین ۲ تا ۳ سال باید اورتودنسی داشته باشم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
همین دکتری ک من رفتم برای کسایی ک جراحی دارن ۲۵ میگیره  اما چون من زودتر پرونده تشکیل دادم ۱۹ گ ...

خیلی ممنون عزیز.یعنی هردو فک با هم 15 تومن میشه؟ قبل عید یک دکتر رفتم گفت 40تومن میشه من تبریز شما کدوم شهرین

خیلی ممنون عزیز.یعنی هردو فک با هم 15 تومن میشه؟ قبل عید یک دکتر رفتم گفت 40تومن میشه من تبریز شما ک ...

اره من دکترای دیگه زنگ زدم از ۲۰ تا ۴۰ میگفتن

این دکتری ک الان  رفتم پیش شانسی پیداش کردم و کارشم حوبه ..دکتری ک من رفتم تهرانه

اره هر دو فک ۱۵ من ک انجام دادم برای عمل شد ۱۹

❤️کاربری دست سه نفره❤️