بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سر بچه اولم همین بودم دقیقا گفتن واکنش بدنته به بارداری هربار باردار شی همینه الان داره شروع میشه مجدد باردارم سر اولی ۲ هفته بستری شدم ۳۳ هفته و آخر ۳۵ زایمان اورژانسی کردم و از فرداش نرمال شد
خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
خارش شدید بدن داشتم که از خارش همه جام زخم میشد آنزیمام تا ۳۰۰ یکیش تا ۵۰۰ بالا میرفت دیگه تحت نظر بودم تا بچه یکم برسه دستگاه نره سزارینم کردن
خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
نه قبلش فک کنم بالابوده بهم گفتند چیری نیست ولی الان که باردارم خطرناک فک کنم...شانس صبح دکتربودم حو ...
هفته ی چندی؟شماره ی آنزیمات چنده
من هفته ۸تازه اومده سراغم .بعدم فک کنم قبلش بوده دارونداره درسته
چقدر زود . چرا داره دکتر فوق تخصص گوارش باید بری به من ی کپسولایی میداد
خیلیم نیست نترس من تا ۹ ماهگی رفت رو ۳۰۰ و ۵۰۰ تازه دارو دادن