2777
2789

بلایی سر روحم آوردن که هر چی برای خوب شدنم تلاش می کنم فایده نداره

منو تبدیل به آدمی کردن قدرت اختیار نداره قدرت دفاع از خودش نداره قدرت انتخاب نداره قدرت تصمیم گیری نداره نمی تونه درست حرف بزنه، اینقدر مقایسه و تحقیرم کردن خودتحقیری مبتلا شدم. نسبت به هر کاری عذاب وجدان بهم دادن الان خودکار عذاب وجدان می گیرم برای چیزهای مسخره. از لحاظ مالی هم حالم بهم می خوره لباس های بیرونمو می بینم. هیچ وقت دوستم نداشتن تبدیل شدم به آدم مهرطلب

برای من چیکار کردن رو نمی دونم

اصلا چیزی از من مونده رو نمی دونم

همیشه در برابر مشکلاتم کم میارم هیچ وقت هم کمکم نکردن 

دردامو نمی تونم بهشون بگم همیشه تنهام 

دوست دارم بمیرم 

برای خوب شدنم تلاش کردم دکتر رفتم دارو خوردم ولی نشد

دلم می خواد یه بار بهشون بگم ولی هی بیخیال میشم

می خوام خودمو بکشم و یه نامه بنویسم من نبخشیدم امیدوارم اونا بتونن خودشون رو ببخشن

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

چند سالته ؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد  منی بخدا انگار من و تعریف کردی

ولی من در برابر ظلماشون از خود خدا انتظار دارم

باید یه روزی یه جایی یه وقتی بفهمن با روح و روان من چه کردند باید با پوست و خون و استخونشون درک کنن چه بلایی سر من و آیندم و اعتماد به نفسمو روح و روانم آوردن

و این کارم تنها از پس خود خدا بر میاد و بس

منم اینجوری بودم  دارم رو خودم کار میکنم اعتماد به نفسم رو بالا بردم

جامعه اذیتم می کنه 

نمی تونم توی جامعه باشم

دلم می خواد تنها باشم 

تلاش کردم هر بار شکست خوردم

دیگه هیچ امید و انگیزه ای برام نمونده 

یه جسم که فقط ادامه میده تا بمیره

منم خیلی وقتها این حس رو دارم یادمه ی بار ۷ سالم بود خونه خالم بودیم گفتم اخجون کباب همچین مامانم خوابوند تو گوشم که هنوز دردش رو حس می کنم.که چرا گفتم اخجون کباب.الان دیگه ازشون گذشتم.همه مادر پدرها از این اشتباهات دارن.

وای چقد  منی بخدا انگار من و تعریف کردی ولی من در برابر ظلماشون از خود خدا انتظار دارم بای ...

شاید باشه ولی کاری نمی کنه خیالت راحت

بهش اعتقادی ندارم

ببین تنها کسی میتونه کمکت کنه خودتی

گذشته هم گذشته

رو الانت کار کن

کتاب بخون رو عزت نفست کار کن

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
برو تراپی  جامعه بی رحمه  جامعه هزار مدل داره  انسان هم ناگزیر هست تو جامعه باشه و ...

رفتم یه مدت تحت درمان همزمان با دارو هم بودم

اما روانشناسم به خاطر کرونا فوت کرد دیگه درمانم نصفه و نیمه ادامه دادم و بعدش ول کردم