2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم انجام ندادم ولی از خیلیا شنیدم ک حاجت گرفتن

خودتون کسیو دیدین حاجت محال بگیره

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

با تمام وجودم انجام دادم دقیق و مو ب مو ...ولی فکر میکنی چی شد؟؟؟؟؟با پشت دست کوبیدن دهنم همون حق شناس و امام حسین ....

دلت میخواد انجام بده ولی فک نکن اینو انجام بدی دیگه میرسی ..نه عزیزم اون ور قضیه ام ببین ک مث من شوکه نشی‌

❤🥰
حاجتشونو نمیدونم چی بوده ولی اره چندنفر بودن ک میگفتن حاجت گرفتن

مرسی که دلگرمی دادی عزیزم

مرسی که دلگرمی دادی عزیزم

خواهش میکنم گلم انشاالله تاپیک حاجت رواییتو بزنی 

برای شفای نامزد من و خوشبختیمون هم اگه تونستی دعاکن🤍

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
خواهش میکنم گلم انشاالله تاپیک حاجت رواییتو بزنی  برای شفای نامزد من و خوشبختیمون هم اگه تونست ...

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشید🥹

با تمام وجودم انجام دادم دقیق و مو ب مو ...ولی فکر میکنی چی شد؟؟؟؟؟با پشت دست کوبیدن دهنم همون حق شن ...

حتما به صلاحت نبوده و بعدها متوجهش بشی یا یه زمان مناسب‌تر بهش برسی به زمان بندی خدا شک نداشته باش عزیزم💕

با تمام وجودم انجام دادم دقیق و مو ب مو ...ولی فکر میکنی چی شد؟؟؟؟؟با پشت دست کوبیدن دهنم همون حق شن ...

میدونستی خیلیا بار پنجم شیشم حاجت گرفتن؟

سریع ناامید میشی؟

شاید خدا به وقتش بخواد حاجتتو بده بعد از این حرفات شرمنده نمیشی؟

من خودمم گاهی ناامید میشم اما وقتی به بزرگی خدا فکر میکنم دلم آروم میگیره

حتما به صلاحت نبوده و بعدها متوجهش بشی یا یه زمان مناسب‌تر بهش برسی به زمان بندی خدا شک نداشته باش ع ...

من پرم از نصیحت ..اوکی ؟ 

زمان بندیشم مال خودش ..حتی اگه اون چیزی ک منتظرشم اتفاقم بیفته...دیگه شوق و ذوقی نمونده 

❤🥰
میدونستی خیلیا بار پنجم شیشم حاجت گرفتن؟ سریع ناامید میشی؟ شاید خدا به وقتش بخواد حاجتتو بده بعد ا ...

۴سال دخیل بستم ب درگاهش ...هر چله ای بود انجام دادم ...هرکاری ک دررراستای حاجتم بود کردم ...چیزی کم نذاشتم ...ولی میدونی تهش ب این رسیدم ک توی حاجت من شانسو اقبال حرف اولو میزد و تمااااام.ک من نداشتم این قسمتو

❤🥰
۴سال دخیل بستم ب درگاهش ...هر چله ای بود انجام دادم ...هرکاری ک دررراستای حاجتم بود کردم ...چیزی کم ...

حاجتت بچه اس؟

اگ دوست داری بگو🧡