2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

101 بازدید | 6 پست

سلام من کلاس نهمم 

میخوام برم رشته تجربی ، قبول شدن تو کنکورش چجوریه؟ چه رتبه باید گرفت؟ و اینکه تو هر استان جداگونس یا بر اساس کل کشور حساب میشه ؟ میشه از رشته تجربی برای رشته ریاضی کنکور داد ؟ 

هر رشته ای میری از همون دهم بخون انشالله قبولی

رقابت هم بر اساس منطقه هستش

تو نت بزنی منطقه های کنکور توضیح میده منطقه ۱و۲و۳

مثلا منطقه یکی ها مثل شهر های بزرگ و با امکانات مثل تهران کرج و.. (فکنم باید مراکز استان ها باشه )باهم رقابت میکنن نه با یه شهر کوچیک و کم امکانات تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی حد اقل ۷ ساعت در روز بخونی و علاقه داری و نمراتت خوبه برو 

من تجربی ام هر چقدر برگردم بازم همین رو می خونم چون علاقه ای به رشته های دیگه ندارم. 

خودت بهتر از هر کسی می فهمی تو چی خوبی

علوم و ریاضی باید خوب باشه و علاقه داشته باشی 

اگر هم که مطالعات و فارسی بهتری داری برو انسانی 

ریاضی هم که معلومه دیگه  

اگه میتونی حد اقل ۷ ساعت در روز بخونی و علاقه داری و نمراتت خوبه برو  من تجربی ام هر چقدر برگر ...

علوم‌ و ریاضی دوست دارم 

ولی خب از حرفایی که دوستانو اشنایان میزنن که تجربی بری هیچی نمیشی یا ..  میترسم برم تجربی 

علوم‌ و ریاضی دوست دارم  ولی خب از حرفایی که دوستانو اشنایان میزنن که تجربی بری هیچی نمیشی یا ...

بستگی داره خودت کی هستی؟آیا میتونی؟

بالاخره یسری ها قبول میشن آیا میتونی از اونا باشی؟ 

قشنگ فکر کن 

من تجربی خوندم و پشت کنکوریم از من به تو نصیحت اگر علاقه ای به این رشته نداری توش پا نذار چون اولا قبولی تو رشته های تاپش به شدت سخته!طوری که باید از تابستون سالی که داری میری دهم شروع کنی به خوندن اگر پزشکی اینا رو میخوای دوما توش رقابت زیاده و تعداد شرکت کننده ها هم زیاده و سوما اگر با علاقه وارد نشدی رک بهت بگم که میمونی یا آخرش مثل دوست من یه رشته میری که فقط مدرک لیسانستو بگیری و بس.