2777
2789
عنوان

جون مادرتون بیاید

662 بازدید | 105 پست

چند ساله از یه دختری خوشم میاد 

خیلیییییی عاشقشم اما امروز فهمیدم اصلا اخلاقش داغونه بخاطر اینکه خانوادش بهش بها دادن درحدی که به باباش میگه به تو ربطی نداره البته یسری کارها رو نمیتونه انجام بده مثلا اگه با کسی رل بزنه باباش جرش میده 

خیلیییی لوسه     

بخدا دارم دیوونه میشم تو رو کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه اگه با اخلاقش نمیتونی کنار بیای قیدشو بزن .بعد از ازدواج اینکه اذیتش کنی بخاطر رفتاری ک می‌دونستی داره ، این بد هست .الان تصمیم بگیر .

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

لوس که ...

میترسم بگم خورده بشم 

غیر از لوسی دیگه چه اخلاق بدی داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آدم اینجوری دیدید تا حاالا  ممکنه تغییر کنه

هیچکس رو به امید تغییر قبول نکن 

ببین اگه میتونی دوستش داشته باشی نه تحملش کنی واقعا دوستش داشته باشی برو سمتش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لوس که ... میترسم بگم خورده بشم  غیر از لوسی دیگه چه اخلاق بدی داره

همین که احترام خانوادشو نمیگیره 

کسی که اینطوره چجور احترام مامان بابای منو بگیره 

خانوادشم هیچی براش کم نزاشتن از محبت زیاد اینجوری شده