2821
2789
عنوان

میخام برگرده تو زندگیم😭😭😭😭

1269 بازدید | 50 پست

حالم بد شد باز

همین الان دو دقیقه رفتم عابر بانک برگشتم با ماشینش بود ی جوری با سرعت رد شد از کنارم که گفتم الان تصادف میکنه.

شانسمون همسایه اییم ی روز در میون حداقل میبینمش

من هنوز حس بش دارم😭😭😭😭

میخام تو زندگیم باشه کنارم باشه همه چیش پای خودم 

پ‌.ن :حال ندارم تعریف کنم چیشده تاپیکای قبلیمو بخونید😭😭😭

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

دوس پسر بوده ؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره

معلومه که هنوز دوسش داری چی ولی دلیل جداییتون چی بوده آخه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
معلومه که هنوز دوسش داری چی ولی دلیل جداییتون چی بوده آخه؟

دو ماهه ولم کرده چون میگه تنوع طلبم واسه خودت بهتره ک ازم دور باشی لاشیم 

بعدم ک میخاد مهاجرت کنه اونم بهونه اشه در صورتی ک هنوز ماشینشو نفروختههههه😭😭😭

عاشقشم هنوز 

روانیشم 

هیشکی ب چشمم نمیاد 

دو ماهه ولم کرده چون میگه تنوع طلبم واسه خودت بهتره ک ازم دور باشی لاشیم  بعدم ک میخاد م ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم چه بد... دوس ندارم این حرفو بگم که بیشتر ناراحتت کنم اما باید با واقعیت کنار بیایا بالاخره!
اون آقا خب زیاد علاقه ای نداره بهت مشخصه... خودش میگه تنوع طلب.. چطور همچین ادم تنوع طلبی هنوز از چمت نیفتاده اخه..
بزار بره سراغ لیاقتش... فراموش سخته میدونم ولی تو اولین نفری نیستی که این اتفاق براش افتاده.. اخریش هم نیستی... بالاخره فراموش میشه...

عزیزم خیلی ناراحت شدم چه بد... دوس ندارم این حرفو بگم که بیشتر ناراحتت کنم اما باید با واقعیت کنار ب ...

😭😭😭😭

چرا تا روز اخر ادعا میکرد دوسم داره پس ملعون 

خدا میدونه حالمو فقط روزی ده ساعت گریه میکنم 

ب خودشم ک میگم میگه کم کم خوب میشی ان شالله 

یا میگه چرا باید دلتنگ من باشی😭😭😭😭

گور بابای قبلیا  پیش به سوی بعدیا

خواستم برم با بعدیا 

با ی پسره رفتم بیرون در حد دور زدن 

انقدر حالم بد شد تا صبح گریه کردم 

من روانی اینم هنوز نمیتونم کسیو جاش ببینمممم

غصه نخور تو دنیا هیچی ارزش ناراحتی نداره

دوست داشتنم به چشم نمیاد چرا😭😭😭😭

حالا خوبه اول اون کشته مرده من بوددد

خواستم برم با بعدیا  با ی پسره رفتم بیرون در حد دور زدن  انقدر حالم بد شد تا صبح گریه کر ...

برین بهش بابا الان تو حس پوچ بودن داری چون ولت کرده اما با نادیده گرفتن توام حالشو بگیر

خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

رندگی همینه. نمیشه کاریش کرد.

امید وارم سال ها بعد بیای تایپیک بزنی بگی خداروشکر که نشد 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

😭😭😭😭 چرا تا روز اخر ادعا میکرد دوسم داره پس ملعون  خدا میدونه حالمو فقط روزی ده ساعت گریه ...

خاک بر سر نادونش...
پسرا 90 درصدشون همین هستن عزیزم... ادعای دوستت دارم گفتن بلدن فقط
منم همین بلا سرم اومده یکی خیلی میگف دوستت دارم و اینا 1هفته باهاش حرف نزدم هفته بعد اومد گف رل زده :/ یعنی داغون شدم... پس چی بود اون همه دوستت دارمی که میگف ؟
ولی خب همینن دیگه بعضیا ذاتا آشغالن..
تقریبا 1 سال هر شب گریه میکردم و حتی نفرینش میکردم که ایشالا سر خودشم بیاد اون حال و روزی ک من داشتم..
ولی الان بعد 2 سال کاملا فراموش کردم:) حالم هم خداروشکر خیلی خوبه
خداروشکر میکنم که رفت اصلا...
خلاصه سعی کن دیگه فراموشش کنی اصلا به برگشت بهش فکر نکن :)