2777
2789

عزیرم اگه ۸ بار تکرار شده پشت گوش ننداز و حتما برو دکتر ممکنه مثانه ات مشکل پیدا کرده باشه شب اداری تو بزرگسالان اگه تکرار بشه طبیعی نیست حتما برو دکتر و نگران نباش 

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم اگه ۸ بار تکرار شده پشت گوش ننداز و حتما برو دکتر ممکنه مثانه ات مشکل پیدا کرده باشه شب اداری ...

اخه خودم یه حدسی میزنم میخوام مطمین بشم

دکتر هم چکاپ دادم سالمم اینو میدونم

ممکنه مال ترس باشه؟

حالم خوب نیست متوجه نشدم این هفته دفعه 2 

منم کوچیک بودم تا صب بیدار میشدم میدیدم تشکم خیسه انقد خجالت میکشیدم البته هر روز اینجوری بودم تا 11 سالگی ادامه داشت😕هی تشک بیرون هی زیرم پلاستیک اصن ی وضعی بود یاد اون موقع میفتم میخوام گریه کنم😐

ایزی لایف بخر شبها استفاده کن تا بری دکتر ودرمانش کنی

چونکه ادرار بزرگسال بومیده هرچقدر هم تمیزکنی باز بوش میمونه

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
اخه خودم یه حدسی میزنم میخوام مطمین بشم دکتر هم چکاپ دادم سالمم اینو میدونم ممکنه مال ترس باشه؟

اره مشکلات روحی . بیش فعالی مثانه یا عفونت ادرای یا دیابت و اینا میتونن باعثش بشن علتش هرچی باشه درمان داره اصلا جای نگرانی نیست

فکر نمیکنم

اخه اول ماه طبقه بالا خونم دزد اومد من از بچگی از دزد خیلی میترسم

همون شب خودمو خیس کردم حتی یبار نصف شب بلند شدم تشکم عوض کردم ولی بازم صبح تشکم خیس بود

نه متاهل نیستم هفته پیش دکتر رفته بودم برای موضوع دیگه ای چکاپ کاملم کرد  ببینم ممکنه از ترس ...

احتمال داره 

ولی باید کلیه ومثانه ات هم پیش متخصص چکاپ بشن

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
اخه اول ماه طبقه بالا خونم دزد اومد من از بچگی از دزد خیلی میترسم همون شب خودمو خیس کردم حتی یبار ن ...

عزیزم مگه بچه ای ؟؟؟!!!! شما الان باید بتونین بر ترستون کنترل داشته باشین...  حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
نه من حدسم ترسه نمیشه مال ترسم باشه؟

نمیدونم شاید ترسم باعثش بشه میدونم بعضی مشکلات  مثل آپنه خواب میتونه باعثش بشه شاید ترس هم باشه چون تو بچه ها که ترس میتونه شب ادراری ایجاد کنه