2821
2789
عنوان

سوراخ کردن غضروف گوش تو خونه

685 بازدید | 10 پست

سلااام 

بچه ها کسی تاحالا غضروف کوششو تو خونه پیرسینگ کرده؟

شنیدم با سوزن امپول میشه سوراخ کرد ولی میخام ببینم نظری دارید یا تاحالا انجام دادین؟

میخوام خودم تو خونه بکنم چون مامانم نمیزاره برم منم میخام تو خونه بکنم تو عمل انجام شده قرار بگیره😂♥️

خیلی درد داره وحشتناک

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نکن بنظرم

هموناییم ک با تخصص میزنن بعضیاشون عفونت میکنه و باید مراقبت شه ازش

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نکردم ولی کنار سوراخ اصلی میخواستم سوراخ دوم بزنم چندسال مامانم نمیزاشت میگفت نه غلط کردی اخر یه روز با دوستم بیرون بودم رفتم انجام دادم قبل عید اومدم خونه سوپرایز شد😐😂به نظرم نکن ریسکه یهو عفونتی چیزی کنه برو بده بیرون سوراخ کنن

🤍

خیلی سخته واقعا نمیشه تو خونه چون یه لایه ی سفت و کلفته،من با اینکه بیرون سوراخ کردم اما اون که پایین بود خیلی زود خوب شد ولی اونی که تو غضروف بود خیلی اذیتم کرد طول کشید ،برو بیرون سوراخ کن تو عمل انجام شده قرار بگیره 

با الکل تمیز کن گوشتو بعد سوزن لخاف دوزی رو بزار رو اتیش تا ضد عفونی بشه بعد گوشتو سوراخ کن . سوزن خیاطی اذیت میشی و سوراخش ریزه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
شما خودتون قبلا انجام دادین؟ سخت بود درد داشت؟

زنداییم سوراخ کرد برا خواهرشوهراش نه زیاد

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من با سوزن خیاطی سوراخ میکردم البته قبلش سوزن و نخ رو خوب الکلی میکردم بعد ده روزم نخ رو می‌کشیدم و ...

سوزن نخ خب سوراخ کوچیکه گوشواره نمیره توش

همون لحظه باید گوشواره ای که سوزنش بزرگ تر از حالت عادی باشه انداخت تا جا بیوفته

من خودم کنار سوراخ اصلیم رفتم برام بیرون بزنه گوشواره ای که انداخت سوزنش بزرگ بود

غضروف ریسک و دردش و عفونتش بالاس ، برو بیرون ینی پیش پزشک. 

تو عمل انجام شده بزارش 

من سوراخ دوممو همین کارو کردم منم مث تو بودم  تو ک میخای سوراخ کنی دیگ چ فرقی داره خودت کنی یا دکتر و بیرون  😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز