2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

432 بازدید | 35 پست

بچها شما هفته ای جند بار میرید خونه مادرشوهراتون؟؟

من الان حدودا ۲۰/۳۰روزی میشه نرفتم ی کوجه ام فاصلمونه ازشون دلخورم نیستم کلا مدلم اینجوریه نمیتونم راحت باهمه ارتباط برقرار کنم اصلا آدم اجتماعی نیستم نمیتونم حرف بزنم بخاطر همین نمیتونم خونه فکو فامیلا رفتو آمد کنم شوهرم زیاد واسش مهم نیست تاحالا ام چیزی بهم نگفته خودم خیلی اذیت میشم همش تو فکرشونم نکنه ناراحت بشن ولی انگار واسم عذابه رفتن به اونجا چیکار کنم🥱😭😭😭

احتمالا اونا دیگه به این سبک تو عادت کردن تاالان 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توأم

اصلا ارتباط نمیتونم برقرار کنم

چند روز پیش مادرشوهرم اومد دو ساعت نشست رفت

حرفی ندارم باهاش بزنم انگار

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

هفته ای یبار 

اگرم دعوت نشیم نمیریم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
منم مثل توأم اصلا ارتباط نمیتونم برقرار کنم چند روز پیش مادرشوهرم اومد دو ساعت نشست رفت حرفی ندار ...

دقیقا نمیتونم حرف بزنم همش میگن چقد سیاست داره فقط گوش میکنه ولی نمیدونن که من اصلا حرفم نمیاد باهاشون

منم شده تا حالا دو سه ماه نرفته باشم که سراغم نگرفتن

اخه من اصلا شوهرمم خوشش نمیاد زیاد رفتو آمد کردنو حتی خانواده خودمون باشه هرجا دعوت میشیم ی بهونه میاریم نمیریم مادرشوهرم همیشه میگه شما خیرو شر ندارین با کسی زنتم که هیچ وقت نیست