2777
2789

ازخود سونوگرافی بپرس بهت میگی دقیقشو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چهارده سیکلت برو

کاربري هفتمه!  :/  از سال 96 عضوم... اگه مخالف نظر مني ریپ نزن و اگه زدي جنبه ي ادامه دادنم داشته باش نه اینکه گزارش بزني، حلالت نمیکنم بجون شوهر عمم😒♥ مرسي اَه

بله خوبه

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

من دکترم بهم گفت روزی که پریود شدی رو روز اول در نظر بگیر بعد بشمار روز ۱۲ ام برو سونو

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من دکترم بهم گفت روزی که پریود شدی رو روز اول در نظر بگیر بعد بشمار روز ۱۲ ام برو سونو

اره من همون ۱۰ اردیبهشت پریود شدم حالا روز ۱۲ پریود میشه این هفته ۵شنبه جمعه ۱۳ پریود شنبه ۱۴ پریود....میگم شاید شنبه دیر بشه همون ۱۲ خوبه 

اره من همون ۱۰ اردیبهشت پریود شدم حالا روز ۱۲ پریود میشه این هفته ۵شنبه جمعه ۱۳ پریود شنبه ۱۴ پریود. ...

جمعه ها هم هستن سونوگرافی ها

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥